高中英語人教版高二選修7課時跟蹤檢測七 warming up and readinglanguage points_第1頁
高中英語人教版高二選修7課時跟蹤檢測七 warming up and readinglanguage points_第2頁
高中英語人教版高二選修7課時跟蹤檢測七 warming up and readinglanguage points_第3頁
高中英語人教版高二選修7課時跟蹤檢測七 warming up and readinglanguage points_第4頁
高中英語人教版高二選修7課時跟蹤檢測七 warming up and readinglanguage points_第5頁
已閱讀5頁,還剩2頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內容提供方,若內容存在侵權,請進行舉報或認領

文檔簡介

1、課時跟蹤檢測(七) Warming Up & Reading Language Points .單句語法填空 1Its true that these facts are relevant to the case. 2He adjusted himself very quickly to the heat of the country. 3She participated with her classmates in a discussion. 4Youd better book the tickets in advance; otherwise we may miss the chance

2、to enjoy the concert performed by the pop star. 5The secretary has made the arrangements (arrange) of a time and place. 6They walked to the bridge, from where they watched the fiercely running water. 7Its years since I heard from him last time, and I havent written back to him. 8We are dying for suc

3、cess in this project. 9I saw (see) your brother in the supermarket the other day. 10Because of the drought a few months ago, almost all the lakes in Southwest China dried up. .完成句子 1他說的話與他所做的事情沒有關系。 What he said was_not_relevant_to what he had done. 2我的照相機可以進行調節(jié),不管是晴天還是陰天都可以照相。 My camera can_be_adju

4、sted to take pictures in cloudy or sunny conditions. 3這位老師很隨和,她經常參加學生們的游戲。 The teacher is easy-going, and she often participates_in the pupils games. 4你應該更加小心,要不然你會遇到一些困難。 You should be more careful, otherwise_you_might_meet_with some difficulties. 5實話告訴你,我極想去國外生活。 To tell you the truth, I am_dying_

5、to_go_abroad to live. 6如果不下雨,所有東西都會干枯。 Everything will_dry_out if it doesnt rain. 7如果你擁有一份工作,務必要專心致志地工作,最終你會成功的。 If you have a job, do_devote_yourself_to it and finally youll succeed. 8看那兒!有幾個人正站在那棵大樹下,從那棵大樹下你能欣賞整個風景。 Look over there! Some people are standing under the big tree, from_where_you_can_

6、enjoy_the_whole_view. .閱讀理解 A Nina Simone is considered by many to be one of the finest singers and songwriters of her generation. She is also one of the most powerful symbols of the civil rights movement in America. She was born in 1933 in North Carolina. At the age of seven she was already perform

7、ing music in a local rare a Music, of School Juilliard the at piano classical study to ork YNew to moving later church, opportunity for a black woman in the 1950s. Nina became deeply involved in the American civil rights movement, capturing the tragedy and pain of . She later made DeadIs Love the as

8、sassination (暗殺) of Martin Luther King in her song Why? The King ofwritten after a bombing of a Goddam, Mississippi another attack on racial injustice in the US with her song church in Alabama that killed a group of black schoolgirls. American women Black made her a role model for African-Young, Gif

9、ted and ToIn 1969 her song Be ) in the United States. The jazz ) for the movement to end segregation (種族隔離and became an anthem (頌歌on who influenced me the most as a young singer Dee Dee Bridgewater later declared, “I would say the pers black girl was Nina Simone because she was so outspoken.”In 1974

10、, after becoming disappointed with life in the United States, she moved to Barbados for a while before settling in the south of France in the early 1990s. In an interview in 1998 she said that her protest songs had been her personal attempt to defend the rights of American blacks. Nina blamed racism

11、 in the S., even then, was “worse United States for her decision to live abroad, saying that racial inequality in the U than ever”語篇解讀:Nina Simone既是一位著名的歌手,也是一位民權運動的代表人物。 1Whats the first paragraph mainly about? AWhat Nina Simone is known as. BWhat led to Nina Simones success. CNina Simones family b

12、ackground. DEducation received by Nina Simone. 解析:選A 主旨大意題。本段揭示了Nina Simone的身份,主要講的是她出名的原因。 2According to the passage, Nina Simone _. Awas born in New York Bshowed an interest in music from an early age Cpreferred playing the piano to singing Dwas once refused by the Juilliard School of Music 解析:選B

13、推理判斷題。從第二段的“At the age of seven she was already performing music in a local church”可知B項正確。 3What did Nina Simone think of the death of Martin Luther King? AShe thought it was not surprising. BShe thought it was a painful incident. CShe thought it could have been avoided. DShe thought it had changed

14、her life. 解析:選B 推理判斷題。從第三段的“Nina became deeply involved in the American civil rights 項B可知”movement, capturing the tragedy and pain of the assassination of Martin Luther King in her song 正確。For Dee Dee Bridgewater, Nina Simone was _. 4too sensitive BAvery influential too optimistic Cvery responsible

15、DI would “The jazz singer Dee Dee Bridgewater later declared, :選A 細節(jié)理解題。從第四段的解析 項正確??芍狝say the person who influenced me the most as a young black girl was Nina Simone .” B usually but it in little different different countries, The meaning of the word “volunteer” may be a ys in which people can volu

16、nteer, means “one who offers his or her services”. There are many different wa 垃圾) such as taking care of sick people, working in homes for homeless children, and picking up garbage (are other countries.They countries or in may beaches and parks.Volunteers work within their own from t expect often p

17、eople with a strong wish to help those who are less fortunate than themselves.Volunteers donany kind of pay. At the root of volunteering is the idea that one person may have the ability to offer services that can help other people.Tracy, a good friend of mine, however, recently came back from India

18、with a new idea of in homes s of weeks in one Mother Teresafor what being a volunteer means.She worked two and a half Calcutta.The following is her story. We watched a video about her work in India and “I first heard about Mother Teresa in my high school. all over the world.I was so moved by her spi

19、rit to help others and her endless love for every human being that after I graduated from high school, I wanted to try her kind of work, too.So with two friends I flew to Calcutta for a few weeks.”“I was asked to work in a home for sick people.I helped wash clothes and sheets, and prepare lunch.I al

20、so fed the people who were too weak to feed themselves and tried to cheer them up.I felt it was better to t think I was helping very much.It share with them than to think that I have helped them.To be honest, I donwas then that I realized that I had not really come to help, but to learn about and ex

21、perience another culture that helped improve my own understanding of life and the world.”語篇解讀:本文以“志愿者”為切入點,講述了Tracy對“志愿者”新的理解和體會。 5According to the text, a volunteer refers to a person who _. Ais willing to help those in need without pay Bcan afford to travel to different places Chas a strong wish t

22、o be successful Dhas made a big fortune in life 解析:選A 細節(jié)理解題。根據第一段中的“one who offers his or her services”和“Volunteers dont 來判斷?!眅xpect any kind of pay.6Why did Tracy choose to be a volunteer? ABecause she liked to work with Mother Teresa. BBecause she had already had some experience. CBecause she was

23、asked by Mother Teresa to do so. DBecause she wanted to follow Mother Teresas example. 解析:選D 推理判斷題。根據第三段中的“I was so moved by her spirit . I wanted to try her kind of work,too.”可知。 7What is Tracys “new idea” (Paragraph 2) of being a volunteer? AGoing abroad to help the sick. BWorking in Mother Teresa

24、s home. CDoing simple things to help the poor. DImproving oneself through helping others. 解析:選D 推理判斷題。第三、四段都是講述她的經歷的,從文中最后一句可知new idea的含義。 8What is the best title for the passage? AHow to Be a Volunteer BVoluntary Life in India CA Different Meaning of “Volunteer” DInspiration from Mother Teresa 解析:選

25、C 主旨大意題。本文以volunteer作為導入,講述Tracy對volunteer的新體會。C項切合文章的主題。 .語法填空 Robert:Oh, look at the sky, Betty! It looks like rain. Betty:I hope it wont rain. Robert:Thats _1_ the department was hoping for when they chose today as the date for the annual picnic. Betty:We cannot have a picnic _2_ good weather. We need sunshine for all the

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
  • 6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論