高中英語 Unit1 The world of our senses單元測評 牛津版必修3_第1頁
高中英語 Unit1 The world of our senses單元測評 牛津版必修3_第2頁
高中英語 Unit1 The world of our senses單元測評 牛津版必修3_第3頁
高中英語 Unit1 The world of our senses單元測評 牛津版必修3_第4頁
高中英語 Unit1 The world of our senses單元測評 牛津版必修3_第5頁
已閱讀5頁,還剩9頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認領(lǐng)

文檔簡介

1、單元測試(滿分150分,用時120分鐘).Listening(聽力)(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)第一節(jié)聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關(guān)小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。1.When will Mr.Brown have to be at the airport?A.By 8:30.B.By 9:30. C.By 10:30.2.Where does the conversation most probably take place?A.In the supe

2、rmarket.B.In the restaurant.C.In the mans home.3.What happened to the woman?A.She had a bad traffic accident.B.She was delayed by the heavy traffic.C.She attended an international conference.4.What does the man mean?A.She is seldom happy.B.She hardly likes her new job.C.She enjoys her new job.5.How

3、much is the man short of?A.$5.B.$10.C.$15.聽力原文:1.W:Mr Brown is not in at the moment.Can I take a message?M:OK.Hes booked Flight No.B-A-1-2-7-9.It leaves at 10:30 am tomorrow.But he must be there at least one hour before checking in.2.W:What a surprise to see you at the supermarket!I thought you alwa

4、ys ate in restaurants.M:The restaurants cost too much.I often eat at home.3.W:If the traffic had not been so bad,I might have got home by 6:00.M:Its a pity you didnt make it.Frank called to discuss some problems about the international conference you are to attend.4.W:Is Maggie happy with her new jo

5、b?M:All I know is that I have never seen her happier.5.M:Excuse me,but how much does the suitcase cost?W:Originally it was $50,but now its on sale and you can have it for $35.M:But all I have with me is for $30.第二節(jié)聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的A、B、C三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒

6、鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍。聽第6段材料,回答第68題。6.When does Tony feel nervous?A.Before a game.B.During the game.C.During the training.7.What does Tony dislike about being a football player?A.The training program.B.Big games.C.Weeks of traveling.8.What does Tony think of the next days game?A.His team w

7、ill get the cup.B.His team is not fully prepared for it.C.Northern City has a big chance of winning.聽力原文:W:Now Tony,what do you like best about being a football star?M:Well,I love to hear the cheering when Im playing,especially when I score a goal.And of course,the pay is good.W:Do you get nervous?M

8、:Before the game,yes,but not during it.W:Can you tell me something about your training?M:Well,we train very hard,especially before a big game.The team has to stay together on the road,sometimes for weeks,and I find it very boring.W:Are you worried about tomorrows game?M:No.Even if we lose well proba

9、bly still get the cup.You see,weve scored more goals than Northern City,so theyll have to win by at least four goals if they want the cup.I dont think they can do it.W:Thank you,Tony,and good luck tomorrow.聽第7段材料,回答第911題。9.Where is the woman most likely to be now?A.In a new apartment.B.In a departme

10、nt store.C.In a hotel.10.What is the man?A.He is a servant.B.He is a receptionist.C.He is a waiter.11.What is the ladys room good for?A.For fresh air.B.For more sunlight.C.For the good view.聽力原文:M:Hello,can I help you?W:Yes.This is Mrs Waller,Room 309.My bedroom light doesnt work.M:Ill send someone

11、up immediately.W:And can you send me up another pillow?I like lots of pillows.M:Certainly,Madam.Is there anything else?W:Yes,there is.The room is too hot.The switch for the air conditioner doesnt work.M:Well,well get it fixed.W:And I havent got any hangers.Could I have some?And Ive got one towel,and

12、 its too small.And there isnt any hot water.M:Im sorry,Madam.Would you like to change your room?W:No,thank you.I like the view.聽第8段材料,回答第1214題。12.What most probably is the woman?A.She is a lover of exhibitions.B.She is a news reporter.C.She is a businesswoman.13.What exhibition is going to be held?A

13、.A painting exhibition.B.An exhibition of clothes.C.A photography exhibition.14.Where are the things exhibited from?A.Just from their own country.B.From the art gallery.C.From different countries.聽力原文:W:Good morning,Mr White.I wonder if you could spare a few minutes.Id like to ask you a few question

14、s.M:Well,I can spare you a few minutes,but Im very busy preparing for our exhibition,you know.W:Just a few questions.Where is it going to be held?M:Its going to be held in the art gallery.W:Who is opening it?M:Its going to be opened by Mr Smith.W:Its quite a big exhibition,isnt it?M:Quite big.Some v

15、ery famous paintings will be shown.W:I believe theyre sent from different countries,arent they?M:Yes,thats right.Quite an international event for our town.W:Well,thank you,Mr White.May I wish every success with the exhibition.M:Thank you.聽第9段材料,回答第1517題。15.Why hasnt Kate seen John lately?A.He went o

16、n a camping trip.B.He was visiting his brother.C.Hes been studying.16.Why did Kate suggest John camping?A.John can get in touch with the nature.B.John can go by bike.C.John can go to many parks.17.What wrong idea did John have about camping?A.Camping was very expensive.B.He could camp anywhere he wa

17、nted.C.Camping was unsafe.聽力原文:W:Hi,John,I havent seen you for a few weeks.M:Oh,hi,Kate.Ive been studying a lot for my final exam.W:Well,the term is almost over now.M:Yes,my brothers coming for a visit this summer and wed like to see some of the country.But traveling is so expensive.W:Have you thoug

18、ht about camping?M:Camping?Ive never done that.W:I think youll really like it.Its much cheaper than staying at a hotel.And being closer to nature is a good way to forget about our school for a while.M:What a good idea!We can go by bike until we find a nice place and just camp wherever we like.W:Well

19、,not exactly.You are only allowed to camp in certain places.But there are many national parks,state parks and even villages camping ground around the country.M:Sounds great!Heres my bus.Ill talk to you about this again.聽第10段材料,回答第1820題。18.Why is the speaker surprised at the services?A.The services i

20、nclude some sandwiches.B.The services include rest rooms as well as food.C.The services include some good music.19.What was the speaker once doing?A.She was working on a bus.B.She was working on a plane.C.she was working as a cook.20.What can we learn from the speech?A.Ground travel can offer as man

21、y services as air travel.B.Air travel offers more and better services than ground travel.C.Ground travel can sometimes offer more services than air travel.聽力原文:Hello,I was once a hostess.Now I am on my first bus trip and Im quite surprised at the services offered during the trip.Included are meals o

22、n the way,rest rooms and public-address announcements.Just now,I introduced myself to the hostess on the bus,and we told each other about experience on air and ground travel.At lunchtime,she gave out menus offering a choice of sandwiches.As she began filling orders,she found that there werent enough

23、 egg-salad sandwiches.She quickly went to whisper to the driver.The bus soon stopped.The hostess ran to another bus that was all the time following ours,and soon she returned with a box of egg-salad sandwiches.As she passed my seat,she asked,“Could you do that on a plane?”答案:.15 BABCA610 ACACB 1115

24、CBACC1620 ABBBC.Multiple choice(單項選擇)(共15小題;每小題1分,滿分15分)21.Professor Li has_interest in history,especially in_history of Ming Dynasty.A.an;/B.an;theC./;theD./;an答案:Bhave an interest in意為“對感興趣”為固定短語;the history of Ming Dynasty特指明代歷史。22._with the size of the whole earth,the biggest ocean does not seem

25、 big at all.A.CompareB.When comparingC.ComparingD.When compared答案:Dcompare與句子主語the biggest ocean之間為動賓關(guān)系,表示“最大的海洋(被)與整個地球比起來”,所以要用過去分詞形式作狀語,相當于When it is compared。23.Do you mind my putting the books here?_.A.Yes,put them hereB.No,of course notC.Yes,pleaseD.Yes,my pleasure答案:B日常情景對話,對mind的否定回答:No,of c

26、ourse not.;not at all;certainly not.。24.How long_at this job?Since 1990.A.were you employedB.have you been employedC.had you been employedD.will you be employed答案:B由since 1990可確定應用現(xiàn)在完成時。25.A story goes_Mr.Smith liked nothing more than being surrounded by children in the garden.A.whenB.whereC.whatD.t

27、hat答案:Da story goes that為習慣用語,意為“有個故事講得是”,that從句說明故事的內(nèi)容,是同位語從句。26.The American Civil War lasted four years_the North won in the end.A.afterB.beforeC.whenD.then答案:B“美國內(nèi)戰(zhàn)持續(xù)4年之后,北方獲勝”也就是說“在北方獲勝之前內(nèi)戰(zhàn)持續(xù)了4年”。27._you understand this rule, you will have no further difficulty.A.OnceB.UnlessC.UntilD.Till答案:A根據(jù)

28、句意B選項應排除;而C、D選項只表示時間,不符合英語的習慣;所以選A項,既表示時間,又表示條件,句意為“一旦你明白了這條規(guī)則,你就不會有困難了”。28.Hi, Tracy, you look tired.I am tired.I_the living-room all day.A.paintedB.had paintedC.have been paintingD.have painted答案:C從題意和時間狀語不難看出應選現(xiàn)在完成進行時,表示“一直在油漆”。A、B兩項時態(tài)與時間狀語不符;D項表示動作已結(jié)束,不合題意。29.I should thank you_that you should t

29、hank me.A.becauseB.rather thanC.forD.as答案:B空后并不表示原因,所以答案應為B項。rather than作為連詞,意為“而不是,非”,句意為“我應該謝謝你而不是你應該謝謝我”。30.I shall never forget those years_I lived in the country with the farmers,_has a great effect on my life.A.that;whichB.when;whichC.which;thatD.when;who答案:B第一個定語從句的先行詞是those years,表示時間,要用關(guān)系副詞

30、when;第二個句子是非限制性定語從句,要用關(guān)系代詞which。31.John plays football_,if not better than,David.A.as wellB.as well asC.so wellD.so well as答案:B由于在空白處和David之間加入了插入語 if not better than,使題目的難度增加。如果把插入語去掉,答案就十分明顯了。so well as 只能用于否定句中。32.Of the two shirts,Id like to choose_one.A.the less expensiveB.the most expensiveC.l

31、ess expensiveD.most expensive答案:Aof the two shirts,表示兩件襯衫中比較不太貴的那件要用形容詞的比較級。因為后接代詞one,要在比較級前加定冠詞the。33.He spent his whole weekend_his homework.A.to doB.onC.to doingD.all above 答案:Bspend (時間、金錢) (in) doing sth./on+名詞意為“花費時間、金錢做某事”。34.When first_to the market, these products enjoyed great success.A.in

32、troducingB.introducedC.introduceD.being introduced答案:B句子主語these products與introduce為被動關(guān)系,并且已發(fā)生,所以應用過去分詞形式。35.When_help, one often says “Thank you.” or “Its kind of you.”A.offeringB.to offerC.to be offeredD.offered答案:Dwhen offered help相當于when(one is)offered help。.Cloze(完形填空)(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)(2010廣

33、東模擬)The survey(調(diào)查)about childhood in the Third World shows that the struggle for survival(生存)is long and hard.But in the rich world, children can 36 from a different kind of povertyof the spirit.37, one Western country alone now sees 14 000 attempted suicides(自殺)every year by children under 15, and

34、one child 38 five needs psychiatric(心理)advice.There are many good things about 39 in the Third World.Take the close and constant(忠實的)relation between children and their parents, relatives and neighbours for example.In the West, the very nature of work puts distance between 40 and children.But in mos

35、t Third World villages mother and father do not go miles away each day to work in offices.41, the child sees mother and father, relations and neighbours working 42 and often shares in that work.A child 43 in this way learns his or her role through joining in the communitys 44:helping to dig or build

36、, look after animals or babiesrather than 45 playing with water and sand in kindergarten, keeping pets 46 playing with dolls.These children may grow up with a less oppressive(壓抑的)sense of space and time than the 47 children.Their sense of days and time has a lot to do with the change of seasons and

37、positions of the sun or the moon in the sky.Children in the rich world, 48,are provided with a watch as one of the 49 signs of growing up, so that they can 50 along with their parents about being late for school times, meal times, bed times, the times of TV shows.Third World children do not usually

38、51 to stay indoors, still less in highrise apartments(公寓).Instead of dangerous roads, “keep off the grass”signs and “dont speak to strangers”, there is often a sense of 52 to study and play.Parents can see their children outside rather than observe them 53 from ten floors up.54, twelve million child

39、ren under five still die every year through hunger and disease.But childhood in the Third World is not all 55.36.A.come B.learnC.sufferD.survive37.A.As usualB.For instanceC.In fact D.In other words38.A.byB.inC.toD.under39.A.childhoodB.poverty C.spiritD.survival40.A.adultsB.fathersC.neighboursD.relat

40、ives41.A.AnyhowB.HoweverC.InsteadD.Still42.A.awayB.aloneC.alongD.nearby43.A.growing upB.living throughC.playingD.working44.A.activityB.lifeC.studyD.work45.A.byB.fromC.throughD.with46.A.andB.butC.orD.so47.A.EasternB.goodC.poor D.Western48.A.at any momentB.at the same timeC.on the other handD.on the w

41、hole49.A.easiestB.earliestC.happiestD.quickest50.A.careB.fearC.hurryD.worry51.A.dareB.expectC.haveD.require52.A.controlB.dangerC.disappointmentD.freedom53.A.anxiouslyB.eagerlyC.impatientlyD.proudly54.A.Above allB.In the endC.Of course D.Whats more55.A.badB.goodC.richD.poor答案:36.Csuffer from為固定短語,意為“

42、患,受損害”,此處指發(fā)達國家的孩子們也受精神貧乏之苦。37.B下面舉例說明精神貧乏的情況,所以用For instance意為“例如”。38.B此處應用one child in five意為“五分之一”。也可表示為one child out of five。39.A此處說明第三世界的兒童的童年有很多好的東西,然后進行舉例。40.A該句指西方國家人們工作的性質(zhì)使成人和孩子們產(chǎn)生了距離。adults涵蓋了父母、親屬、鄰居等與孩子們相對的“成人”。41.C instead意為“而是”,與前面西方國家的情況形成了對照。42.D前面講到了第三世界國家的父母不會離家很遠去工作,所以孩子們可以看到父母、親屬、

43、鄰居等就在附近工作。43.A這種方式“成長”起來的孩子。44.D由空后可知,此處指孩子們參加“社區(qū)的工作或活動”,融入了群體,應用work。A項的activity該用復數(shù)。45.C由44空前的through joining.可知,此處也用through表示“發(fā)達國家的孩子們通過在幼兒園里玩耍等方式成長”。46.C45空后面有三個并列的賓語playing,keeping和playing,由意義可知,該空應用表示選擇關(guān)系的連詞or來連接。47.D該句說明第三世界兒童的成長方式的好處,與西方國家的兒童相比,不那么壓抑。48.C該句說明西方國家兒童的情況,所以用on the other hand表示相

44、比,意為“另一方面”。49.B該句用earliest最佳,意為“最早的成人標志”,即很早就戴上手表。50.Acare about意為“關(guān)心,在意”。51.C該句表示第三世界的兒童通常“不必”待在家里。dont have to表示“不必”。52.D第三世界的兒童不必待在家里,所以有更多學習和玩樂的“自由感”。53.A該句指而不是在高樓里“急切地”關(guān)注著孩子。54.C前面主要講述了第三世界兒童成長的好處和發(fā)達國家兒童成長的不足,最后作者一分為二地看問題,也不得不承認第三世界的不足,那就是貧窮和疾病每年都奪去很多兒童的生命,所以此處用Of course表示“當然”。55.A第三世界雖然貧窮,但并非一

45、無是處,兒童的成長并不總是很糟糕,而是有很多長處。.Reading comprehension(閱讀理解)(共20小題;每小題2分,滿分40分)AFor many years, no one could communicate with people who had been born without hearing.These deaf people were not able to use a spoken language.But, beginning in the 1700s, the deaf were taught a special language.Using this lan

46、guage, they could share thoughts and ideas with others.The language they used was a language without sound.It was a sign language.How did this sign language work? The deaf were taught to make certain movements using their hands, faces, and bodies.These movements stood for things and ideas.People mig

47、ht move their forefingers across their lips.This meant, “You are not telling the truth.” They might tap their chins(下巴)with three fingers.This meant “my uncle”.The deaf were also taught to use a finger alphabet(字母表).They used their fingers to make the letters of the alphabet.In this way, they spelle

48、d out words.Some deaf people could spell out words at a speed of 130 words per minute.Sign language and finger spelling are not used as much as they once were.Today, the deaf are taught to understand others by watching their lips.They are also taught how to speak.56.Why were people unable to communi

49、cate with the deaf people many years ago?A.Because the deaf people couldnt hear.B.Because they were taught to use a finger alphabet.C.Because they couldnt use a spoken language.D.Because they could only spell several letters.57.What does the phrase “stood for” in the third paragraph mean?A.站立B.坐落C.忍

50、受D.代表58.Whats the best title for this passage?A.Sign LanguageB.Deaf PeopleC.A Special LanguageD.A Finger Alphabet答案:56.C由第一段可知,以前人們無法與沒有聽力的人交流,因為聾的人不能使用口頭語言,所以答案為C項。57.D由上下文可知,此處指手勢語的動作“代表”東西和人們的想法。58.A綜觀全文,文章主要還是介紹沒有聽覺的人所使用的手勢語。BA special laboratory at the University of Chicago is busy only at nigh

51、t.It is a dream laboratory where researchers are at work studying dreamers.Their findings have proved that everyone dreams from three to seven times a night,although in ordinary life person may remember none or only one of his dreams.While the subjectsusually studentssleep,special machines record th

52、eir brain waves and eye movements as well as the body movements that signal(信號顯示)the end of a dream.Surprisingly,all subjects sleep soundly.Observers report that a person usually fidgets(煩躁不安)before a dream.Once the dream has started,his body relaxes and his eyes become more active,as if the curtain

53、 had gone up on a show.As soon as the machine shows that the dream is over,a buzzer(電鈴聲)wakens the sleeper.He sits up,records his dream,and goes back to sleepperhaps to dream some more.Researchers have found that if the dreamer is wakened immediately after his dream,he can usually recall(回憶)the enti

54、re dream.If he is allowed to sleep even five more minutes,his memory of the dream will have disappeared.59.According to the passage,researchers at the University of Chicago are studying_.A.the reason of dreamB.the meaning of dreamsC.subjects while they sleepD.dreamers while they dream60.The result o

55、f their research shows that_.A.dreams are easily rememberedB.dreams are likely to be frighteningC.everyone dreams every nightD.persons dream only one dream a night61.The researchers are surprised to find that_.A.persons sleep soundly while they dreamB.dream memories are often incompleteC.sleepers fi

56、dget while dreamingD.dreamers can record their own dreams62.In the dream laboratory,the dreams are recorded_.A.about five minutes after the end of each dreamB.immediately one after anotherC.as soon as the student wakes in the morningD.as soon as the students go to bed again in the evening63.A person woul

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論