人教版高中英語(yǔ)必修第一冊(cè)-Welcome Section Ⅱ Discovering Useful Structures_第1頁(yè)
人教版高中英語(yǔ)必修第一冊(cè)-Welcome Section Ⅱ Discovering Useful Structures_第2頁(yè)
人教版高中英語(yǔ)必修第一冊(cè)-Welcome Section Ⅱ Discovering Useful Structures_第3頁(yè)
人教版高中英語(yǔ)必修第一冊(cè)-Welcome Section Ⅱ Discovering Useful Structures_第4頁(yè)
全文預(yù)覽已結(jié)束

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、新教材人教版高中英語(yǔ)必修第一冊(cè)Section II Discovering Useful Structures一、寫出畫線局部所做的句子成分l.He goes to school by bus.That it will rain is certain.Tim loves living on the ship.4.It will remain warm for several days.We don t allow anyone to smoke here.More and more foreigners are learning Chinese. 二、閱讀理解ASharon,Aged 22Th

2、e most important thing to keep in mind when you are going into high school is to be yourself.BesidesJ don t know what your middle school was like,but high school teachers will not care about things such as how much homework you already have in one night.lt s best to just learn to deal with things an

3、d manage your time wisely so you can achieve everything you need to.Frank,Aged 21I think almost every kid feels both anxious and excited before their first day.You will probably love it.I know I did. You should join some sports or activities that will make your high school experience more enjoyable.

4、Good luck!Eddie,Aged 20When I started high school I was really nervous too,especially since I had been homeschooled all through middle school and didn t really know anyone.I suppose the best advice would be to just relax.The first couple of days can be a little bit hard,but things will become easier

5、 before you know it. David,Aged 19I am not going to lie.The first day is kind of frightening.But you 11 get used to it.Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly.After the first week it s really not bad at all.Don t worry.What can we infer from Sh

6、aron about high school?A.Teachers are quite strict.B.Students often stay up at night.C.Teachers provide too much care for students.D.Students should make good use of their time.How did Eddie feel on his first day of high school?A.Excited.B.Bored.C.Worried.D.Relaxed. Who mentions the importance of fr

7、iends?A.Frank.B.David.C.Sharon.D.Eddie.BHere s the story of my growth over the past year.If anyone is inspired(激勵(lì))by this,that s wonderful.d been stuck as this under-confident,fat and just frightened girl for years and years and years.Since I was a little girld been stuck like this,and I had lived a

8、 life where I d be afraid of everything.But then it all started changing.Something clicked,and in over a period of six months I finally managed to stick to one of my diets,bringing me from overweight straight down to underweight.This proved(證明)that I could change myself.One single time,I heard about

9、 a public speaking thing going on at my university,and for the first time,! managed to keep up the courage to go there.For the first time I was able to share my story,and able to do it in front of so many people possibly judging(評(píng)判)me,and suddenly all the fears about speaking publicly started vanish

10、ing.! never felt more confident.This taught me I could get rid of (去除)my fears.lt was from that point on that my road to change went from a rocky mess to a full-on empty highway.Using the fact that I could change,and that I could get rid of my fears,! started working on them one by one.My fear of ta

11、lking to strangers,my fear of asking simple questions,my fear of hanging out with people,my fear of being myself.All of them were gone.And I still continue to progress to this day.r ve never stopped.When did the author know she could change herself?A.When she refused a diet.B.When she was overweight

12、.C.When she was underweight.D.When she was in her childhood. What does the underlined word vanishing“ in paragraph 3 refer to?A.Moving.B.Increasing.C.Changing.D.Disappearing.What can be inferred from paragraph 4?A.The road to change was always smooth.B.Many other fears were on the way.C.The author f

13、elt empty in face of fear.D.The author started changing rapidly. What? s the purpose of the text?A.To inspire the readers.B.To prove a new idea.C.To teach how to speak publicly.D.To show how to get rid of fears. 三、七選五閱讀理解Johnson lived in a certain part of London.Every morning,he woke up early and to

14、ok an old bag to the subway station. 1There he would collect scrap(廢品).He did this every single day.Johnson collected scrap for 20 years.His house was dirty,and a bad smell came out of the house. 2 The officers opened the door and cleared the house.They found some money in his house.The police soon

15、knew that Johnson was not a truly poor man because he could live a normal life with the money. 3In the evening,the police found Johnson near his house. 4 Johnson went back to his house without saying anything.The next morning he woke up as usual and continued collecting scrap.A couple of days later,

16、the police knew that Johnson had to send much money to his old parents.They were badly ill for many years in a small village.Although they could get relief(救濟(jì)金)from the government,Johnson refused. 5 After knowing the truth,the officers announced the fact to the neighbours.All of them understood and

17、admired Johnson.Johnson had no great plans or dreams all his life.He won praise from others because he kept independence in his mind.The earlier people learn to be independent,the more meaningful their life will be. A.One of the officers told him that there was no need for him to collect scrap anymo

18、re.B.The neighbours could not stand the smell anymore,so they called the police officers to deal with the problem.C.He would take the subway to Central London.D.He told the police that he wouldn t collect scrap any longer.E.He believed he could make money by his own hands.F.In this way,he lives a me

19、aningful life.G.They decided to try to stop him from collecting scrap. 四、完形填空Dear sons,I hope this letter meets you well.r m sure by now you ve had many problems the knowledge of books can t 1 ,Well,! will help you.I am here for you,but before you get excited,let me 2 to you that you must only depen

20、d on yourselves.I haven t come to tell you how to 3 all the problems that come with living.Sons,life isn t 4 or fair but life is still what we make it.Whenever life hurts you,you should remember that it doesn t define(定義)you.The way how you 5 life is very important.So,if life gives you lemons,boys,m

21、ake lemonade;if life gives you 6 ,use it to build a house.I always tell you to 7 people,but you also have to understand that people won t always be faithful(忠實(shí)的).However,my dear sons,always try to see the 8 in everyone.Even when peoplemisunderstand you,your first 9 should be/They are nice people and

22、 they must have their reasons”,and don t jump to conclusions 10 all the facts are taken together.Education won t answer all your questions.! ask you to never stop learning 11 ,You should keep reading books.Don t forget the 12 of the elders.Instead,you should move closer to them and see what you can

23、learn.Boys,if you read my stories very well,you 11 realise I made a lot of13 .My loves,you 11 makeyours too because nobody is perfect.You? 11 learn some lessons the 14way,but it can make youwiser.I love you,boys.I wish I could be with you forever,and I wish I could 15 be there to set your feet on th

24、e right way,but life isn t meant to live forever.I strongly believe you 11 make me proud.Yours, DadLA.find C.change 2.A.give in C.point out 3.A.avoid C. accept 4.A.hard C.colorful 5.A.predict C.remember 6.A.rock C. water 7.A.protect C.trust 8.A.real C.mistake 9.A.behavior C.sentence 10.A.after C.bef

25、ore11. A.knowledge C.languages 12.A.memory C.age13.A.mistakes C.money 14.A.nice C.foolish 15.A.seldom C.always 五、語(yǔ)篇填空B. record D.solve B.look up D.add up B.escape D.correct B.happy D.easy B. treat D.knowB.happiness .surpriseB. record D.solve B.look up D.add up B.escape D.correct B.happy D.easy B. tr

26、eat D.knowB.happiness .surpriseB.support D. thankB.meaningful D.goodB. thought D.solutionB.since D.whileB.experience D.skillsB.health D.adviceB.decisions D.noise B.wise D.hardB.sometimes D.regularlyKevin 2.I were classmates for all six years of primary school.We both had the same interests,so we alw

27、ays had a lot of things 3.(talk) about.lt was 4.(wonder) to have such a good friend.However,last summer,Kevin had to move to another city because 5.his father s job.Then he 6.(give) me a photo album.It has 7.(photo) of the memorable events we have experienced together.r ve also 8.(write) some notes

28、under each photo,” he said.I was 9.(deep) moved.I put the album beside my bed.I always look at it 10.I think of Kevin.Section II Discovering Useful Structures一、1 .狀語(yǔ)(A) 2 ,主語(yǔ)3 .賓語(yǔ)(O) 4 ,表語(yǔ)(P) 5 ,補(bǔ)語(yǔ)(C) 6 .謂語(yǔ)(V)二、1.D 根據(jù)第一段最后一句 It s best to just learn to deal with things and manage your time wisely so

29、you can achieve everything you need to.”可知,Sharon認(rèn)為在高中階段要學(xué)會(huì)處理事情,學(xué)會(huì)合理安 排時(shí)間。應(yīng)選D項(xiàng)。.C 根據(jù)第三段中的When I started high school I was really nervous too.“可知,當(dāng) Eddie 剛開始上高 中的時(shí)候他很焦慮。應(yīng)選C項(xiàng)。.B 才艮據(jù)最后一段中的Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly.”可知,David認(rèn)為交朋友很重要。應(yīng)

30、選B項(xiàng)。.C 才艮據(jù)第二段中的“.from overweight straight down to underweight.This proved that I could change myself.可知,減肥成功讓作者意識(shí)到自己可以改變。.D 根據(jù)后文的“I never felt more confident.可知,作者感到非常自信,不再害怕了,即害怕消失了。.D 根據(jù)本段中的“from a rocky mess to a full-on empty highway”可知,作者的蛻變之路如同一條空 蕩蕩的高速公路,形容速度很快。.A 根據(jù)第一段中的“If anyone is inspire

31、d by this,that? s wonderful.”可知,作者寫這篇文章是希望有 人從中受到鼓勵(lì)。三、l.C 2.B 3.G 4.A 5.E四、1.D 根據(jù)第四段的“Education won t answer all your questions.“可知,作者認(rèn)為孩子們一定會(huì)遇 到許多書本知識(shí)不能解決的問(wèn)題。.C 根據(jù)下文的“you must only depend on yourselves”可知,作者說(shuō)會(huì)幫他的兒子們,但讓孩子們別高 興得太早,因?yàn)樗蚝⒆觽冎赋?解決問(wèn)題)只能靠孩子們自己。.A 根據(jù)上文的“you must only depend on yourselves”可推知,作者寫這封信的目的不是告訴孩子們 如何防止生活中遇到的所有問(wèn)題。D根據(jù)下文的“or fair”可推斷,生活是不容易的,也是不公平的。5.B 根據(jù)上文的“.life is still what

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論