適合七年級(jí)的英語(yǔ)閱讀理解(帶詳解)_第1頁(yè)
適合七年級(jí)的英語(yǔ)閱讀理解(帶詳解)_第2頁(yè)
適合七年級(jí)的英語(yǔ)閱讀理解(帶詳解)_第3頁(yè)
適合七年級(jí)的英語(yǔ)閱讀理解(帶詳解)_第4頁(yè)
適合七年級(jí)的英語(yǔ)閱讀理解(帶詳解)_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩23頁(yè)未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶(hù)提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、1【日常生活】體裁:記敘文 詞數(shù):140 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:3分鐘Most people who work in the office have a boss (老板). So do I (我也是). But my boss is a little unusual. What's unusual about him? It's a big dog. Many men have dogs, but few men bring their dogs to the office every day. My boss's dog. Robinson, is big an

2、d brown. My boss brings him to work every day. He takes the dog to meetings and he takes the dog to lunch. When there is telephone call for my boss, I always know if he is in the office. I only look under his desk. If I see something brown and hairy (毛絨絨的) under it, I know my boss is somewhere in th

3、e office. If there is no dog , I know my boss is out. ( )1. People _bring dogs to the office. A. usually B. often C. seldom (幾乎不) D. sometimes ( )2. My boss is Robinson's _. A. boss B. master C. classmate D. teacher ( )3. Robinson goes to meetings _ my boss. A. For B. without C. instead of (代替)

4、D. with ( )4. Robinson is always under the desk if the boss is _. A. in the office B. at meetings C. out of the office D. out of work ( )5. The passage tells us the boss _ the dog very much. A. looks like B. hates (恨) C. likes D. trust(信任) 【主旨大意】日常生活中有很多人喜歡寵物,但是文中的主人公卻達(dá)到相當(dāng)癡迷的程度上班都天天帶著,開(kāi)會(huì)帶著,吃飯也帶著。 1.

5、 C由日常生活的常識(shí)可知,很少有人帶狗上班 2. B 通讀全文,我的BOSS是狗的主人 3. D with有“跟某人一起”的意思,例如:I go to see a film with my parents.” 4. A由文章的倒數(shù)第二句可知。5. C通過(guò)整篇文章的閱讀,可以判斷除了C外,其他的選項(xiàng)都不符合原文的意思 2【個(gè)人情況】 體裁:記敘文 詞數(shù):130 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:3分鐘 Jim is an English boy. He comes to China with his father and mother. They come here to work. Jim comes

6、 here to study. He is in No. 5 Middle School. He gets up early every day. He isnt late for school. He studies hard. He can read and write English well. He often helps us with our English, and we often help him with his Chinese. After class he likes playing football, swimming, running, jumping and ri

7、ding. He makes many friends here. We are glad to stay with him. On Sunday he often helps his mother clean the house, mend something or do the shopping. He likes Chinese food very much. He likes living here. He likes Chinese students very much. We all like him , too. 根據(jù)短文內(nèi)容,判斷以下句子的正誤。對(duì)的在括號(hào)內(nèi)填“ T ”, 錯(cuò)的

8、填“ F ”。( 10 分) ( )1. He gets up late every day. ( )2. He often teaches us English. ( )3. After class , he likes singing and playing basketball. ( )4. On Sunday he often helps his mother clean the house. ( )5. He doesnt like Chinese food.【主旨大意】簡(jiǎn)單介紹了生活在中國(guó)的英國(guó)男孩吉姆的個(gè)人信息以及他的學(xué)習(xí)生活中的愛(ài)好。1. F 細(xì)節(jié)判斷題,由He gets up

9、 early every day.可知錯(cuò)誤。2. T 推理判斷題,由He often helps us with our English,可知正確。3. F 細(xì)節(jié)判斷題,由After class he likes playing football, swimming, running, jumping and riding. 可知錯(cuò)誤。4. T 細(xì)節(jié)判斷題,由第二段第四行可知。5. F 細(xì)節(jié)判斷題,由第二段最后一句可知。3【人際關(guān)系】 There are many people in the bus. Some have seats, but some have to(不得不) stand.

10、An old man hears the door and tries (試著) to stand up. “Oh, no, thank you,” the woman forces (強(qiáng)迫) him back to the seat. “Please don't do that. I can stand.” “But, madam(夫人), let me,”says the man. “I ask you to keep your seat(坐在你的座位上),” the woman says. She puts(放) her hands on the old man's sh

11、oulder(肩膀). But the man still(仍然) tries to stand up,“Madam, will you please let me?”“Oh, no,”says the woman. She again(又) forces the man back. At last(最后) the old man shouts(大聲喊), “I wants to get off(下車(chē)) the bus!” ( )1.All the people have seats in the bus. ( )2.An old man gets on the bus at a bus st

12、op. ( )3.The old man wants to give his seat to the woman. ( )4.The woman sits the old man's seat. ( )5.The old man wants to get off the bus. 【主旨大意】乘車(chē)時(shí)給老年人讓座是我們中西方共有的優(yōu)良傳統(tǒng)。但是文中的這人做事有點(diǎn)魯莽,好心辦了一件壞事。1. × 細(xì)節(jié)判斷題,由 Some have seats, but some have to(不得不) stand.可知。2. × At a bus stop, a woman gets

13、 on the bus. 可知。3. × 細(xì)節(jié)判斷題,由文章最后一句可知The old man想要下車(chē)而非讓座。4. × 整體把握題,通讀全文,老人想下車(chē),卻一直沒(méi)能站起來(lái)。5. 細(xì)節(jié)判斷題,由文章最后一句可知4【社會(huì)】 A mother and her young son get into a bus in a small city and sit down. The bus conductor comes to them for their money. The mother says: “I want one ticket(票)to the zoo ” and giv

14、es him one yuan. The conductor looks at the small boy for a few seconds and then says to him, “How old are you ,young man?” The mother begins to speak, but the conductor stops her, The boy says: “Im four at home, and two in the buses.” At last the mother has to take fifty fen out of her pocket and g

15、ives it to the conductor.1.Why does the conductor look at the small boy for a few seconds?A.She likes him B.She thinks the boy need to buy a half-price ticketC.She knows the small boy. D.She saw the boy somewhere2.Why does the conductor stop the mother and let the boy say?A.The boys words are intere

16、sting B.The mother is a bad motherC.The small boy can tell the truth D.She loves the small boy3.At last the mother_A.buys another ticket B.buys a half-price ticket for the boyC.says sorry to the conductor D.gives one yuan to the conductor4.What does the word “conductor”mean?A.司機(jī)B.售票員C.乘客D.警察5.From t

17、he story we can see_A.every boy must buy a ticket in the bus B.when a child is four, he must buy a ticketC.sometimes a child is more honest(誠(chéng)實(shí))than his parents D.women are not good mothers【主旨大意】媽媽帶著兒子去乘車(chē),為了不想給兒子買(mǎi)票,教兒子說(shuō)了一個(gè)謊話(huà):在家時(shí)四歲,在車(chē)上時(shí)兩歲。兒子面對(duì)售票員的問(wèn)話(huà)如實(shí)回答,媽媽不得不給兒子買(mǎi)了半票。1. B 推理判斷題,由后文中媽媽又給兒子買(mǎi)了半票可知售票員看小男孩是

18、覺(jué)得他可能到了該買(mǎi)票的年齡了。2. C 推理判斷題,由生活常識(shí)可知孩子是比較容易說(shuō)實(shí)話(huà)的。3. B細(xì)節(jié)推理題,由第二行中媽媽給了一元和最后一句媽媽又拿出五十分可知。4. B 詞意猜測(cè)題,通讀全文可知本文是媽媽帶兒子乘車(chē)買(mǎi)票的故事,賣(mài)票的人當(dāng)然是售票員。5. C整體把握題,通讀全文,可知滿(mǎn)四歲的孩子應(yīng)該買(mǎi)半票,由此可知A、B都不對(duì),D又以偏概全,說(shuō)女人都不是好媽媽。用排除法可得選C5【節(jié)假日活動(dòng)】體裁:記敘文 詞數(shù):102 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:4分鐘 Come and see the India elephants and the new tigers from Amercia. The

19、bears are waiting to meet you, and the monkeys from China are waiting to throw(扔)things to you. The lovely dogs from Australia are waiting to laugh at you. The giraffes from Brazil are waiting to look down on you.Tickets Open timeGrown-up:(成人)$2.00 9:00a.m4:00p.mChildren :over 12 $1.00 Except(除)Frid

20、ayUnder12 Free(免票) 10:00a.m3:00p.mKeep the zoo clean!Dont touch , give good food or go near the animals!1.How many kinds of animals are talked about in the passage?A.four B.five C.six D.seven2.Now Mr Smith is in the zoo with his two sons,one is14 and the other is 10 .How much are the tickets togethe

21、r(總共)?A$4.00 B.$2.00 C.$3.00 D.$10.003.Which of the following is the visiting time?A.8:30am Monday B.9:30am FridayC.3:00pm Sunday D.5:00pm Tuesday4.From the passage we can guess the animal “giraffe ”must be very_A.fat B.long C.strong D.tall5.Which of the following can we do in the zoo?A. to give som

22、e food to the fishB.to touch the monkey on the headC.to throw things everywhereD.to keep the zoo clean【主旨大意】簡(jiǎn)單介紹了動(dòng)物園里的各種動(dòng)物及來(lái)源地,游覽動(dòng)物園的時(shí)間和票價(jià)以及游園的注意事項(xiàng)。1. C 整體歸納題,通讀第一段可知是六種動(dòng)物。2. C 推理計(jì)算題,Grown-up:(成人)$2.00 Children :over 12 $1.00 Under12 Free(免票) ,所以應(yīng)付一張成人票和一張兒童票錢(qián)。3. C 細(xì)節(jié)理解題,星期五是在10:00a.m3:00p.m,其余時(shí)間是在9

23、:00a.m4:00p.m4. D 細(xì)節(jié)推理題,由第一段最后一句中的look down on you.(俯視你)可知。5. D 細(xì)節(jié)理解題, 由倒數(shù)第一二句可知。6【家庭,朋友及周?chē)娜恕矿w裁:記敘文 詞數(shù):144 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:3分鐘 Tom likes fish very much. He often buys some fish in the shop and takes it home. But when his wife sees the fish, she says to herself, “Good ! I can ask my friends to have lun

24、ch, and we can eat the fish. They like fish very much.” So when Tom comes home in the evening, the fish is not there and his wife always says, “Oh,your cat eats it ” And she gives Tom some bread for his supper. Tom is very angry. He takes the cat and his wife to the shop near his house and weighs(稱(chēng)重

25、) the cat. Then he turns to his wife and says, “My fish weigh one kilo(公斤). This cat weighs one, too. My fish is here, you see, then where is my cat?”1.( )eats the fish. A.Mr Tom B.Mrs Tom C.The cat D.Her fiends2,What does Mrs Tom do with the fish? A.She eats the fish before Tom comes backB.She asks

26、 her friends to come to eat the fish with herC.She puts the fish in the fridge(冰箱)and waits for her husbandD.She cooks the fish for Tom 3.Mr Tom weighs ( ) in the shop with his wife.A.the fish B.the cat C.his wife D.his friend4.How much fish does Tom often buy?A.one kilo B.two kilo C.three kilo D.fo

27、ur kilo5.Tom likes ( )very much.A.cat B.his wife C.fish D.his friends【主旨大意】湯姆喜歡魚(yú),他經(jīng)常去商店里買(mǎi)魚(yú)帶回家,卻很少能吃到。為什么呢?因?yàn)樗钠拮优c朋友們一起分享了魚(yú)。湯姆追問(wèn)時(shí),他的妻子總是推說(shuō)是貓吃掉了。1. D 細(xì)節(jié)判斷題,由第一段可知,Mrs Tom經(jīng)常請(qǐng)她的朋友們一起來(lái)吃魚(yú)。2. B 細(xì)節(jié)推理題,由第一段推知,Mrs Tom請(qǐng)她的朋友們一起來(lái)吃魚(yú)。3. B 細(xì)節(jié)判斷題,由He takes the cat and his wife to the shop near his house and weighs(稱(chēng)

28、重) the cat. 可知4. A 細(xì)節(jié)判斷題,由My fish weigh one kilo(公斤).可知5. C 細(xì)節(jié)判斷題,由文章第一句Tom likes fish very much. .可知7【文學(xué)與藝術(shù)】體裁:記敘文 詞數(shù):190 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:5分鐘 A crow (烏鴉)wants to drink, but he cant find water. He looks here and there. At last (最后),he cries (大叫), “I can see a jar (罐子)and there is some water in it.” He

29、tries (試圖) to get the water, but he cant. “How can I get the water?” he cries, “I can put my break (鳥(niǎo)嘴)quite close (靠近)to it.” But still (仍然)he can not drink. “What can I do? I want to drink.” He looks here and there, then he picks up a small stone (石頭) in his break and carries it to the jar of wate

30、r and drops it into the jar. “Soon the water will be high in the jar, and I can drink,” says the crow. So he begins (開(kāi)始) to do that until (直到)the water is high enough to drink.1. What is the crow looking for? A. A jar B. Water C. Food D. Meat2. Why doesnt he drink right now(馬上)?A. He isnt very thirs

31、ty. B. No water in the jar.C. He doesnt want to drink it. D. The water isnt high.3. Whats the English meaning (意思) for “drop”?A. put into B. taketo C. carryto D. puton4. Why does he pick up the stone? A. He is hungry. B. He wants to put them into the jar.C. He wants to make his break strong. D. He i

32、s playing a game 5. Which title (題目)do you think is the best (最好)?A. A Clever(聰明的) Crow B. A thirsty Crow C. A Crow and A Jar of Water D. A Crow and Stones【主旨大意】一只烏鴉口渴了,到處找水喝。他找到一個(gè)罐子,里面的水他卻夠不著。怎么辦呢?烏鴉想了個(gè)辦法他銜來(lái)石子,投進(jìn)罐子里。聰明的烏鴉喝到了水。1. B 細(xì)節(jié)推理題,由第一段可知,烏鴉口渴了,到處找水喝。2. D 整體把握題,通讀全文知,烏鴉找到了水,但卻夠不著。3. A 詞義理解題。讀上

33、下文可知,烏鴉把石子放進(jìn)罐子里。drops it into the jar.4. B 整體理解題。通讀全文知,烏鴉撿石子是為了放進(jìn)罐子里,以便水位上升!5. A 整體歸納題。本文通過(guò)描述烏鴉喝水的經(jīng)過(guò),來(lái)說(shuō)明這是一只聰明的烏鴉。8【個(gè)人情感】體裁:記敘文 詞數(shù):149 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:4分鐘 One day the famous American scientist Albert Einstein(著名的美國(guó)科學(xué)家愛(ài)因斯坦) came across(碰到) an old friend of his in a street in New York. “Mr Einstein” said

34、 the friend “ It seems that you need to have a new overcoat. Look how worn-out it is ?” “It does not matter,” answered Albert Einstein, “Nobody knows me here in New York” Several years later, they met in New York again. Einstein had became a world famous physicist(物理學(xué)家) then. But he still wore (wear

35、過(guò)去式)the same old overcoat. Once more his friend tried to persuade(勸) him to buy a new one. “There is no need now” said Einstein. “Everyone here knows me”1. Where did Einstein meet his friend for the first time?A.America B.China C. Japan D. New York2. -Why did his friend say “you need to have a new o

36、vercoat”?-Because his overcoat was too( )A.new B.long C.short D.old3.-Why did Einstein say “ Nobody knows me here in New York”? -Because at that time he was not ( )A.happy B.boring C.satisfied D.famous 4.After ( ), Einstein and his friend met again.A.three days B.some months C.several hours D.severa

37、l years5.From this article we can find Einstein is a ( )person.A.rich B.poor C.famous D.simple【主旨大意】著名的美國(guó)科學(xué)家愛(ài)因斯坦在紐約的街頭遇到一位老朋友。老朋友勸他去買(mǎi)一件新的衣服,愛(ài)因斯坦說(shuō)“沒(méi)必要,這里沒(méi)人認(rèn)識(shí)我”。幾年后,愛(ài)因斯坦成名了,但仍然穿著那件破衣服。朋友們不止一次的勸他買(mǎi)件新的。愛(ài)因斯坦說(shuō)“沒(méi)必要,這里人人認(rèn)識(shí)我”。1. D 細(xì)節(jié)判斷題,由第一段可知。2. D 細(xì)節(jié)推理題,由生活常識(shí)以及文中Look how worn-out it is ?”可知衣服很破了。3. D 細(xì)節(jié)理解題,由

38、后文中提到的Einstein had became a world famous physicist(物理學(xué)家) then,說(shuō)明第一次見(jiàn)到愛(ài)因斯坦時(shí)他還未出名。4. D 細(xì)節(jié)判斷題,由第四段可知。5. D 整體理解題,通讀全文可知,愛(ài)因斯坦穿著樸素,是一個(gè)簡(jiǎn)樸的人。9【學(xué)校生活】體裁:記敘文 詞數(shù):107 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:3分鐘 Tom is a lovely boy. He likes playing football very much. He often comes back between 4p.m and 5p.m.One day he comes back late. H

39、is mother says “ you come back home late today, Tom”. “Yes, we have a new teacher,. He is a math teacher, ” Tom answers. “How is he?” His mother asks “I dont know, I think I cant believe him” “How is that ”his mother says. “One moment he says two and three is five and the next moment he says one and

40、 four is five” Tom answers 1.Tom comes home( ) today.A.at 4p.m B.At 4:30 p.m C.At 5p.m D.after 5p.m2.Tom comes home late because( )A. he plays football B.he plays baskedballC.he studies math D.we dont know3.The sentence “How is that ”means( )A.How can you say that B.Your teacher is rightC.Tell me mo

41、re about that D.How do you feel4.Who is right?A.Tom B.Teacher C.None D.mother5.Which of the following sentence is right?A.The teacher is wrong B.Tom is rightC.Tom is wrong D.Tomt mother is wrong【主旨大意】可愛(ài)的湯姆今天換了一個(gè)新的數(shù)學(xué)老師。媽媽問(wèn):新老師怎么樣?湯姆說(shuō):我不能相信他。為什么呢?因?yàn)樗粫?huì)兒說(shuō)二加三等于五,一會(huì)兒又說(shuō)一加四等于五。1. D 細(xì)節(jié)推理題, 由He often comes b

42、ack between 4p.m and 5p.m.One day he comes back late. 知。2. D 整體把握題,通讀全文,并沒(méi)有介紹湯姆回家晚的原因。3. C 題干理解題,聯(lián)系上下文可知,媽媽想讓湯姆詳細(xì)說(shuō)說(shuō)是怎么一回事。4. B 細(xì)節(jié)判斷題,由生活常識(shí)得,二加三等于五,一加四等于五,老師說(shuō)的很正確。5. C 整體理解題。10【語(yǔ)言學(xué)習(xí)】體裁:記敘文 詞數(shù):141 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:4分鐘Mary is an American schoolgirl. She is now in Beijing with her parents. She doesn't k

43、now Chinese, but she is trying (努力) to study and speak it. She often tries to speak Chinese to her Chinese friends. Sometimes they don't understand (理解) her, because she can't speak Chinese well. It's Saturday morning. Mary goes out. She is on her way to the park. She is going there to s

44、ee a flower show (展覽). But she doesn't know how to get there. She asks a Chinese boy. The boy can't understand her. Then she takes out a pen and some paper. She draws flowers on it, gives the picture to the boy and says something about it. The boy smiles and then shows (指給) Mary the way to t

45、he park. ( ) 1. Where does Mary live now? She lives in _. A. America B. England C. China D. Canada ( ) 2. She can speak _ Chinese. A. much B. a little C. little D. a few ( ) 3. She likes _ Chinese with her _. A. speak, parents B. speaking, friends C. speaks, girl-friends D. speaking, teachers ( ) 4.

46、 Where is she going? A. To a new school. B. To see her friends. C. To a farm. D. To see some flowers. ( ) 5. How does she ask the way to the flower show? A. She asks the way in Chinese. B. She asks the way with a sigh (標(biāo)志). C. She draws a picture to ask the way. D. She doesn't ask any people.【主旨

47、大意】不會(huì)漢語(yǔ)的美國(guó)女生瑪麗,在北京是怎樣問(wèn)路的。1. C 由第一段第二句可以知道她住在中國(guó)的北京。2. C 由第一段三四句可知她不會(huì)英語(yǔ),此題同時(shí)考查了四個(gè)詞的不同用法。3. B 第一空考查了like doing的用法,第二空由第一段的第三句話(huà)可知是與朋友練習(xí)說(shuō)中文。4. D 由第二段第四句話(huà),可知她是去看花展。5. C由第二段倒數(shù)二三句話(huà)可知,她是通過(guò)畫(huà)圖片問(wèn)的路。11【旅游與交通】體裁:記敘文 詞數(shù):139 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:4分鐘 Visitors to London often eat in restaurants . The owners and workers in th

48、em are all from other countries. The visitors say in these restaurants they don't feel they are in England. Most of English people eat at home as much as they can. Sometimes they themselves will think they are in another country when they are in restaurants. When an Englishman goes out of a rest

49、aurant, he may find that he doesn't understand why everything is written in French and Italian.Most of English people think it is better to eat at home, because it is cheaper. They don't want to spend much money on food and they like cooking at home. They like fast food. But for Christmas, t

50、hey will spend two or three weeks to get ready for it, because they want to have good food.1. Visitors to London often eat in restaurants because_.A. they don't like the food at home B. their homes are not in LondonC. it's cheaper D. restaurants are beautiful places2. When English people eat

51、 in restaurants , they sometimes think _.A. they are in another country B. they are in the countryC. they are themselves D. they love their country3. Some of English people don't know _.A. why everything comes from French and Italian B. why people write everything in French and ItalianC. everyth

52、ing in restaurantsD. everyone in restaurants4. English people eat at home because _.A. it is fast B. the food is expensive at homeC. it is sometimes very cheap D. the food is very cheap at home5._ English people will spend much time for Christmas .A. In order to get more food B. In order to have muc

53、h foodC. In order to get good food D. In order to have enough food【主旨大意】英國(guó)飯店里的主人和客人絕大多數(shù)不是英國(guó)人,因?yàn)橛?guó)人喜歡在家里吃,在家里吃比較便宜。所以英國(guó)的餐館里的東西用法語(yǔ)和意大利語(yǔ)來(lái)寫(xiě)。他們喜歡吃快餐,但為了在過(guò)圣誕節(jié)時(shí)能吃上豐盛的飯菜,英國(guó)人總要花上很長(zhǎng)時(shí)間準(zhǔn)備。1 B游客由于家不在倫敦,只好到餐館吃飯。2A由于英國(guó)人不習(xí)慣在外吃飯,就餐者多為外國(guó)人,因此英國(guó)人誤以為在外國(guó)。3B 英國(guó)人搞不明白為什么餐館里的東西用法語(yǔ)和意大利語(yǔ)來(lái)寫(xiě)。4D 英國(guó)人在家吃飯,主要原因是便宜。5C 為了在過(guò)圣誕節(jié)時(shí)能吃上豐盛的飯

54、菜,英國(guó)人總要花上很長(zhǎng)時(shí)間準(zhǔn)備。12 【自然】體裁:記敘文 詞數(shù):99 難度系數(shù): 建議閱讀時(shí)間:3分鐘In the summer time,when there are many flowers,a beehive(蜂窩)is a very busy place.Bees fly from flower to flower. Flowers have a juice called nectar(花蜜).Bees take the nectar that they like and make it into honey(蜂蜜). When a bee finds some good necta

55、r,it hurries home.It wants to tell the other bees where the nectar comes from.And it does!It tells how far to go.The bees go back together for more nectar. Every bee in the beehive is busy.That is why we say that someone who works hard is "as busy as bee" ( )1.Bees can make honey. ( )2.The whole passage is about how bees fly. ( )3.A bee's dance only tells other bees where to go. ( )4.In the summer time bees are very busy. ( )5.We say someone who works in summer is "as busy as bee" 【主旨大意】夏季花兒繁茂,也是蜜蜂忙碌的季節(jié)。蜜蜂在花間飛舞,花兒有花蜜,蜜蜂可以把花蜜制成蜂蜜。蜜蜂有團(tuán)隊(duì)精神,當(dāng)一只蜜蜂找到好的花蜜,它會(huì)引來(lái)一群蜜

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶(hù)所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶(hù)上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶(hù)上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶(hù)因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論