[語言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)四級(jí)模擬1112_第1頁
[語言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)四級(jí)模擬1112_第2頁
[語言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)四級(jí)模擬1112_第3頁
[語言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)四級(jí)模擬1112_第4頁
[語言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)四級(jí)模擬1112_第5頁
已閱讀5頁,還剩47頁未讀 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、書山有路勤為徑,學(xué)海無涯苦作舟。祝愿天下莘莘學(xué)子:學(xué)業(yè)有成,金榜題名!語言類考試復(fù)習(xí)資料大全大學(xué)四級(jí)模擬1112大學(xué)四級(jí)模擬1112Part Writing問題:1. Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on an English idiom Its never too old to learn. Do you support it or disapprove of it? Write down your ideas with 120-180 words.答案:范文 Its N

2、ever Too Old to Learn We have heard a lot of times that its never too old to learn. Sometimes we dont take it seriously, and find many excuses not to learn something new. To be frank, we need to learn no matter how old we are. On the one hand, with the fast development of science and technology, we

3、must admit that if we dont learn new things we are likely to be eliminated by our society. For example, Wechat has a very close relationship with our daily life, not only among the circle of friends, but also with other people. Much work is done through Wechat. Imagine everybody except you knows how

4、 to use Wechat, you may feel uncomfortable. On the other hand, learning new things helps us be more intelligent. Human brain is like a machine, and if we use it more it will work better; on the contrary, if we use it less, it will work worse. All in all, its never too old to learn. No matter how old

5、 we are, learning new things helps us maintain an active state of mind; we will be less likely to feel loneliness because we are with the world.解析 “活到老學(xué)到老”這句話我們每個(gè)人都耳熟能詳。題目要求考生寫出自已的觀點(diǎn)或看法,我們可以就學(xué)習(xí)的重要性展開論述,擺出自己的想法。作文可分為三段:第一段引出話題,開門見山,擺明觀點(diǎn);第二段解釋觀點(diǎn),分條論述;第三段總結(jié)全文,重申論點(diǎn)。 一、開門見山,引出話題(To be frank, we need to l

6、earn no mater how old we are.) 二、解釋“活到老學(xué)到老”重要的原因 1.不會(huì)被時(shí)代淘汰(if we dont learn new things we are likely to be eliminated by our society) 2.使我們變得更加有智慧(learning new things helps us be more intelligent) 三、總結(jié)全文(All in all, its never too old to learn.) 活到老學(xué)到老 “活到老學(xué)到老”這句話我們都耳熟能詳。我們有時(shí)并沒有很嚴(yán)肅地看待它,并且尋找很多借口不去學(xué)習(xí)新事

7、物。坦白來講,我們無論年紀(jì)有多大,都需要學(xué)習(xí)。 一方面,隨著科學(xué)和技術(shù)的快速發(fā)展,我們必須承認(rèn),如果我們不學(xué)習(xí)新的事物,很有可能會(huì)被社會(huì)所淘汰。例如, 和我們的日常生活息息相關(guān),它不止適用于我們的朋友圈,而且還有和其他人的交流。許多工作都通過 進(jìn)行。想象一下,如果身邊的人除了你都知道如何使用 ,你很有可能會(huì)覺得不舒服。另一方面,學(xué)習(xí)新事物幫助我們變得更加聰明。人的大腦就像一部機(jī)器,你用得越多,它運(yùn)行得越好;相反,你用得越少,它運(yùn)行得越差。 總而言之,我們要活到老學(xué)到老。無論我們年紀(jì)有多大,學(xué)習(xí)新事物都能幫助我們保持一個(gè)積極的思想狀態(tài);我們很少會(huì)感到孤獨(dú),因?yàn)槲覀兒腿澜缭谝黄稹?1.開門見山,

8、引出話題:尤論我們年紀(jì)有多大,都需要學(xué)習(xí)。 2.采用“on the one hand”“on the other hand”列舉原因,層次清晰。 3.使用亮點(diǎn)詞匯如“eliminated”“maintain”等;亮點(diǎn)詞組如“To be frank”“on the contrary”等。 4.采用“All in all”總結(jié)全文,重申論點(diǎn)。 Part Listening ComprehensionSection ADirections: In this section, you will hear three news reports. At the end of each news repor

9、t, you will hear two or three questions. Both the news report and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

10、 Questions 1 and 2 will be based on the following news item. (如需獲取本MP3聽力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 1.A.A university.B.A hospital.C.A cinema.D.A park.答案:A聽力原文 Gunmen have stormed a university in northwest Pakistan where a gun battle is still underway between police security guards and the attackers. Armed vehicles ha

11、d been deployed, to surround the Bacha Khan University campus in Charsadda District, 50 kin from the city of Peshawar, which houses 3,000 students. Some medias are reporting that a chemistry professor has been killed and 50 people injured. Staff and students have been evacuated from the campus. The

12、Colombian government and the countrys largest rebel group the FARC are asking the United Nations to oversee the implementation of any ceasefire. The two parties agree to end more than 50 years of conflict. The two sides are still negotiating a deal. During talks in Havana, Ivan Marquez the FARCs Chi

13、ef Negotiator called it a final step towards a lasting peace agreement. Where did this gun battle happen? 解析 選項(xiàng)A是大學(xué),選項(xiàng)B是醫(yī)院,選項(xiàng)C是電影院,選項(xiàng)D是公園。由選項(xiàng)可知,此題與地點(diǎn)有關(guān)。 新聞開頭提到巴基斯坦西北部一所大學(xué)遭到武裝分子襲擊,目前警方安保人員和襲擊者仍在進(jìn)行槍戰(zhàn)。故答案選A。 2.A.More than 15 years.B.More than 50 years.C.55 years.D.More than 55 years.答案:B聽力原文 How many y

14、ears did the conflict between FARC and the Colombian government exist? 解析 選項(xiàng)A是多于15年,選項(xiàng)B是多于50年,選項(xiàng)C是55年,選項(xiàng)D是多于55年。由選項(xiàng)可知,此題與時(shí)間有關(guān)。 新聞中提到哥倫比亞政府和哥倫比亞革命武裝部隊(duì)(FARC)請(qǐng)求聯(lián)合國(guó)監(jiān)督雙方達(dá)成的意在結(jié)束50多年沖突的?;饏f(xié)議。故答案選B。 Questions 3 and 4 will be based on the following news item. (如需獲取本MP3聽力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 3.A.Terrorists.B.Migrants.C.V

15、eterans.D.Europeans.答案:B聽力原文 European Commission is considering plans to share the burden of migrants more fairly across the EU. The European Commission President Donald Tusk has warned that the EU must bring the system under control within two months. Beta Wright reports. Last year, more than a mil

16、lion migrants and refugees poured into Europe, creating a crisis that shows no sign of abating. Under whats known as the Dublin System, new arrivals have to feaster for asylum in the first EU country in which they arrive. That system broke down last year and prompted some countries to reinstate temp

17、orary border controls within the passport free Schengen area. The European Commission is considering a new system, which aims to more fairly distribute migrants across the continent. Which group is related to this news? 解析 選項(xiàng)A是恐怖分子,選項(xiàng)B是移民,選項(xiàng)C是退伍軍人,選項(xiàng)D是歐洲人。由選項(xiàng)可知,此題與某種人有關(guān)。 由新聞可知,歐洲委員會(huì)正考慮制定新計(jì)劃來讓歐盟各國(guó)更公平

18、地分擔(dān)移民負(fù)擔(dān)。故答案選B。 4.A.More than a hundred thousand.B.More than nine hundred thousands.C.More than a million.D.More than ten millions.答案:C聽力原文 How many migrants and refugees poured into Europe last year? 解析 選項(xiàng)A是10多萬,選項(xiàng)B是90多萬,選項(xiàng)C是100多萬,選項(xiàng)D是1000多萬。由選項(xiàng)可知,對(duì)話內(nèi)容應(yīng)與數(shù)量有關(guān)。 由新聞中間部分可知,去年有100多萬移民和難民涌入歐洲,由此產(chǎn)生的危機(jī)至今都沒有

19、消停的跡象。故答案選C。 Questions 5 to 7 will be based on the following news item. (如需獲取本MP3聽力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 5.A.More than forty millions.B.More than four millions.C.Less than four millions.D.Less than forty millions.答案:B聽力原文 A review of more than 30 studies involving more than four million patients suggest that ha

20、ving an irregular heart beat poses a greater risk to women than to men. It found that women with Atrial Fibrillation, or AF, were almost twice as likely to have fatal heart disease and strokes. The scientists from Oxford University said one possible cause was that women were being diagnosed later th

21、an men. Another was that they may respond less well to drugs to combat AF. June Davison, from the British Heart Foundation, said AF was under-diagnosed in both men and women. It is important that healthcare services for the prevention and treatment of AF take into account the different effects of ge

22、nder on the condition, she said. More research is needed to find out mort about the underlying causes of these differences. How many people are involved in these studies? 解析 選項(xiàng)A是4000多萬,選項(xiàng)B是400多萬,選項(xiàng)C是不到400萬,選項(xiàng)D是不到4000萬。故此問與數(shù)字有關(guān)。 新聞開頭提到的是對(duì)涉及400多萬患者的30多項(xiàng)研究進(jìn)行的審查。故答案選B。 6.A.An irregular heart beat poses

23、a greater risk to men than to women.B.Women with Atrial Fibrillation were almost twice as likely to have fatal heart disease and strokes.C.A regular heart beat poses a greater risk to women than to men.D.Men with Atrial Fibrillation were almost twice as likely to have fatal heart disease and strokes

24、.答案:B聽力原文 What do these studies find? 解析 選項(xiàng)A是不規(guī)則心率對(duì)男士的危險(xiǎn)大于對(duì)女士的危險(xiǎn),選項(xiàng)B是調(diào)查發(fā)現(xiàn)有心房顫動(dòng)病癥的女士患致命心臟病和中風(fēng)的幾率是男士的兩倍,選項(xiàng)C是規(guī)則心率對(duì)男士的危險(xiǎn)大于對(duì)女士的危險(xiǎn),選項(xiàng)D是調(diào)查發(fā)現(xiàn)有心房顫動(dòng)病癥的男士患致命心臟病和中風(fēng)的幾率是女士的兩倍。由選項(xiàng)可知,該問與研究發(fā)現(xiàn)有關(guān)。 新聞中對(duì)涉及400多萬患者的30多項(xiàng)研究進(jìn)行的審查表明,不規(guī)則心率對(duì)女士的危險(xiǎn)大于對(duì)男士的危險(xiǎn)。調(diào)查還發(fā)現(xiàn),有心房顫動(dòng)病癥的女士患致命心臟病和中風(fēng)的幾率是男士的兩倍。由此可知,答案選B。 7.A.Women are being diagnos

25、ed earlier than men.B.Women are being diagnosed later than men.C.Women may respond better to drugs to combat AF.D.Men may respond less well to drugs to combat AF.答案:B聽力原文 Which one of the following is the possible cause according to the studies? 解析 選項(xiàng)A是女士比男士更早確診,選項(xiàng)B是女士比男士更晚確診,選項(xiàng)C是治療心房顫動(dòng)的藥物對(duì)女士的效果更好,選

26、項(xiàng)D是治療心房顫動(dòng)的藥物對(duì)男士的效果沒那么好。由選項(xiàng)可知,此題與某種疾病有關(guān)。 新聞?wù)f一個(gè)可能的原因是女士比男士更晚確診,另一個(gè)原因是治療心房顫動(dòng)的藥物對(duì)女士的效果沒那么好。故選B。 Section BDirections: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversation, you will hear four questions. Both the conversation and the questions will be spoken only once. Aft

27、er you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre. Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard. (如需獲取本MP3聽力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 1.A.Running.B.Jogg

28、ing.C.Yoga.D.Swimming.答案:A聽力原文 M: So, Shona, we both say that we love running. Why do you like to run? W: Well, actually, you know, I could only run for like a minute or so years ago, but I just noticed such and affect on my mood and it just completely lifted my mood, and I was like really, really h

29、appy afterwards, a runners high, and like you know, the more I got used to it and the more I could run, the happier I got, and its just like, it was basically down to that, it was like an emotional thing, rather than anything else. M: Wow, thats interesting because you know Im exactly the same way.

30、Like, people think that I run because its a chore and I want to stay fit, or I want to lose weight, but actually its all mental. I look forward to running every day. W: Yeah. M: I never feel like, Oh, I have to go running. W: Cool. Its like an addiction kind of in a way. M: Yeah, I think so. It does

31、 something for your moods, but when you run, now do you like to run with people or do you like to run alone? W: No, I like to run alone, completely. I mean, Ive tried it like friends and stuff but theyre either too quick for me or too slow for me. I like to go at my own pace. So, its the same with a

32、nything, you know. I much prefer to do things alone, I dont know if thats a good or bad thing. What about yourself? Do you prefer to go alone or.? M: No, I think exactly what you said. I have a hard time running with other people. They either are faster than you and you have a bard time keeping up,

33、or theyre slower than you and you cant really run. What do the two speakers talk about? 解析 選項(xiàng)A是跑步,選項(xiàng)B是慢跑,選項(xiàng)C是瑜伽,選項(xiàng)D是游泳。由選項(xiàng)推斷,對(duì)話內(nèi)容應(yīng)與運(yùn)動(dòng)有關(guān)。 根據(jù)對(duì)話第一句可知,男士說我們都喜歡跑步并問女士為什么喜歡跑步。由此可知,男士和女士討論的話題是跑步。故選A。 2.A.For a chore.B.For staying fit.C.For losing weight.D.For mental health.答案:D聽力原文 Why does the man like ru

34、nning? 解析 選項(xiàng)A是例行公事,選項(xiàng)B是為了保持健康,選項(xiàng)C是為了要減肥,選項(xiàng)D是為了心理健康。由選項(xiàng)推斷,該問應(yīng)與原因有關(guān)。 對(duì)話中男士說他的情況和女士一樣,別人以為他跑步是在例行公事,是為了保持健康,或者是為了要減肥,但其實(shí)他跑步是為了心理健康。故選D。 3.A.Only the woman.B.Only the man.C.Both the man and the woman.D.Neither the man nor the woman.答案:C聽力原文 Who likes running alone? 解析 選項(xiàng)A是只有這位女士,選項(xiàng)B是只有這位男士,選項(xiàng)C是男士和女士,選項(xiàng)D

35、是既不是這位男士也不是這位女士。由選項(xiàng)推斷,該問應(yīng)與男士或女士對(duì)一件事的態(tài)度有關(guān)。 對(duì)話中女士說她喜歡獨(dú)自跑步,雖然她不知道這是件好事還是不好的事,但是男士說他也喜歡獨(dú)自跑步。故選C。 4.A.Friends.B.Couples.C.Father and daughter.D.Boss and employee.答案:A聽力原文 Whats the relationship between the two speakers? 解析 選項(xiàng)A是朋友,選項(xiàng)B是夫妻,選項(xiàng)C是父女,選項(xiàng)D是老板和員工。由選項(xiàng)推斷,該問應(yīng)與兩人的關(guān)系有關(guān)。 根據(jù)對(duì)話內(nèi)容判斷,兩人關(guān)系應(yīng)為朋友。故選A。 Questions

36、 12 to 15 are based on the conversation you have just heard. (如需獲取本MP3聽力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 5.A.Oregon.B.Alabama.C.California.D.Ohio.答案:A聽力原文 M: So, you are pretty in tune with global warming. You are pretty in tune with the environmentally conscious. What do you do to do your part for help protecting the env

37、ironment? W: Yeah, well, I think 1 do quite a bit. I grew up in an area thats really environmentally conscious. Oregon is pretty environmentally conscious, so I recycle. Its pretty easy to recycle in Oregon. They just pick it right up at your house. You dont have to separate it. They separate it for

38、 you, so I recycle as much as I possibly can. M: But maybe those are traditional things. Do you do anything sort of more advanced or more modern than just recycling? W: Well, one thing: I recently bought a hybrid car. M: A hybrid car. W: Yeah. M: Whats a hybrid car? W: So it is a car that basically

39、gets better gas mileage because what my ear does is I have to put gas in it. I have to put gas in it but when I break it takes the energy created by the heat from the breaking and it charges the battery, and then tire battery can help power the car, so its half gasoline, half-just electric energy fr

40、om the battery. M: Really. Electric and gas. W: Yeah. M: Really interesting. So do you have to charge the car at night? Do you have to plug it in or anything like that? W: No, my car just by breaking it charges the batter completely. Occasionally, Ive heard of some people that if they leave their ca

41、r for like a year or something they have to go back and theyll have to plug in the battery and it will charge up, but for the most part 1 dont have to do very much at all. Where is the womans hometown? 解析 選項(xiàng)A是俄勒岡州,選項(xiàng)B是阿拉巴馬州,選項(xiàng)C是加利福尼亞州,選項(xiàng)D是俄亥俄州。由選項(xiàng)可知,該問與地方有關(guān)。 對(duì)話中女士說她在一個(gè)環(huán)保意識(shí)非常強(qiáng)的地區(qū)長(zhǎng)大,俄勒岡州的環(huán)保意識(shí)非常強(qiáng)。故選A。

42、6.A.She does the recycle.B.She separates the trash.C.She bought a hybrid car.D.She uses electronic and gas for her ear.答案:B聽力原文 Which one of the following is NOT the measure taken by the woman to help protecting the environment? 解析 選項(xiàng)A是她做循環(huán)利用,選項(xiàng)B是她做垃圾分類,選項(xiàng)C足她買了一輛混合動(dòng)力車,選項(xiàng)D是她的車使用電力和汽油。由選項(xiàng)可知,該問應(yīng)與行為有關(guān)。

43、對(duì)話中男士詢問女士在保護(hù)環(huán)境方面做了哪些努力,女士回答說她會(huì)做垃圾循環(huán)利用,并且也提到她買了一輛混合動(dòng)力車,這輛車使用的是電力和汽油。垃圾分類并不是女士做的,而是別人做的。故選B。 7.A.It basically gets worse gas mileage.B.It needs to be charged at night.C.It only charges the battery.D.Its half gasoline, haft-just electric energy from the battery.答案:D聽力原文 Whats a hybrid car? 解析 選項(xiàng)A是它不省油,

44、選項(xiàng)B是它晚上需要充電,選項(xiàng)C是它只需要為電池充電,選項(xiàng)D是它是一半用汽油一半用電池提供電能。由選項(xiàng)可知,該問應(yīng)與車的特點(diǎn)或?qū)傩杂嘘P(guān)。 對(duì)話中女士回答說混合動(dòng)力車更省油,當(dāng)然也要加油?;旌蟿?dòng)力車也要加油,不過在剎車時(shí)它能利用剎車所創(chuàng)造出來的熱量為電池充電,這樣電池就能輔助為汽車提供動(dòng)力,所以混合動(dòng)力車是一半用汽油一半用電池提供電能。并且混合動(dòng)力車晚上不需要充電,通過剎車創(chuàng)造的熱量為電池充電。故選D。 8.A.Global warming.B.Environmentally conscious.C.Physical health.D.A hybrid car.答案:B聽力原文 What do t

45、he two speakers talk about? 解析 選項(xiàng)A是全球變暖,選項(xiàng)B是環(huán)保意識(shí),選項(xiàng)C是身體健康,選項(xiàng)D是混合動(dòng)力車。由選項(xiàng)可知,該問應(yīng)與對(duì)話主題有關(guān)。 在對(duì)話中開頭雖然提到全球變暖,但整篇對(duì)話圍繞環(huán)保意識(shí)展開,女士分別舉出垃圾回收和她購(gòu)買的更加環(huán)保的混合動(dòng)力車的例子。故選B。 Section CDirections: In this section, you will hear three passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the

46、questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A, B, C and D. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre. Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard. (如需獲

47、取本MP3聽力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 1.A.Monday.B.Tuesday.C.Wednesday.D.Thursday.答案:B聽力原文 According to figures released by Chinas National Bureau of Statistics on Tuesday, the number of men in the Chinese mainland stands at 704.14 million while the number of their counterparts is 670.48 million by the end of 2015. For

48、every 113.51 boys born there were 100 girls (the natural rate is 102 to 107 boys to every 100 girls), the data showed. Though still far beyond the natural rate, Chinas sex ratio at birth plunged by 2.37 from 115.88 of last year, the biggest drop in the last seven years. To balance the population, Ch

49、ina further relaxed its more than three-decade-old family planning policy to allow all couples to have two children since the start of 2016. China, like other countries with Asian cultures, held a historic preference for male offspring over female ones. Conservatives, especially old-fashioned clans

50、in rural areas, regard boys as the only recognized heirs to carry on a family line. The family planning policy, which was introduced in the 1980s to encourage each couple to have just one child, has pushed the sex ratio at birth up to some degree. Some families prefer boys if they can only have one

51、child, said Chen Jian, Vice President of China Society of Economic Reform, adding that the gap between sexes at birth will narrow as the two-child policy is implemented, If the sex gap continues to exist, it will threaten the population ecology and sustainable economic and social development, said C

52、hen. The most noticeable impact is a marriage squeeze. Left-over men will find it more difficult to marry women, Chen added. When were the figures released? 解析 選項(xiàng)A是周一,選項(xiàng)B是周二,選項(xiàng)C是周三,選項(xiàng)D是周四。由選項(xiàng)可知,該問與時(shí)間有關(guān)。 文中開頭提到周二國(guó)家統(tǒng)計(jì)局公布的數(shù)據(jù)顯示,截至2015年末,中國(guó)大陸男性人口達(dá)到7.0414億人,而女性人口則為6.7048億人。故選B。 2.A.It released the family

53、planning policy.B.It forbade abortion.C.It forbade doing an ultrasound.D.It encouraged late marriage and late childbirth.答案:A聽力原文 In order to balance the population, what did China do? 解析 選項(xiàng)A是放寬計(jì)劃生育政策,選項(xiàng)B是不允許墮胎,選項(xiàng)C是不允許照B超,選項(xiàng)D是提倡晚婚晚育。由選項(xiàng)可知,該問應(yīng)與某種政策有關(guān)。 文章中說為平衡人口,2016年初,中國(guó)進(jìn)一步放松了實(shí)行30多年的計(jì)劃生育政策,全面放開二孩政策。故

54、選A。 3.A.It will threaten the population ecology.B.It will threaten the sustainable economic development.C.It will threaten the quality of the population.D.It will threaten the social development.答案:C聽力原文 Which is NOT the influence of the existence of sex gap? 解析 選項(xiàng)A是它將威脅到人口生態(tài),選項(xiàng)B是它將會(huì)威脅到經(jīng)濟(jì)的可持續(xù)發(fā)展,選項(xiàng)C是

55、它將會(huì)威脅到人口質(zhì)量,選項(xiàng)D是它將會(huì)威脅到社會(huì)的可持續(xù)發(fā)展。由選項(xiàng)可知,該問應(yīng)與某件事的影響有關(guān)。 文中稱性別失衡若仍這樣持續(xù)下去,則將威脅到人口生態(tài)、經(jīng)濟(jì)及社會(huì)的可持續(xù)發(fā)展。故選C。 Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard. (如需獲取本MP3聽力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 4.A.Yes.B.No.C.It depends.D.Maybe.答案:A聽力原文 Do students think best when on their feet? A new study by the Texas A 答案:D聽力原文

56、 When was the testing performed? 解析 選項(xiàng)A是高一學(xué)年的開始階段,選項(xiàng)B是高一學(xué)年的期末階段,選項(xiàng)C是高一學(xué)年的期中階段,選項(xiàng)D是高一學(xué)年的開始和期末階段。由選項(xiàng)可知,該問應(yīng)與某個(gè)時(shí)間段有關(guān)。 短文提到調(diào)查結(jié)果分別取自高一學(xué)年的開始和期末階段。故選D。 6.A.Teachers.B.Policy makers.C.Public health professionals.D.School administrators.答案:A聽力原文 Who will be NOT influenced by the investigation? 解析 選項(xiàng)A是老師,選項(xiàng)B是政策制定者,選項(xiàng)C是公共衛(wèi)生專業(yè)人員,選項(xiàng)D是學(xué)校管理人員。由選項(xiàng)可知,該問與某種群體有關(guān)。 文章最后說該項(xiàng)研究持續(xù)的調(diào)查結(jié)果可能會(huì)對(duì)政策制定者、公共衛(wèi)生專業(yè)人員和學(xué)校管理人員有重大的影響。他們會(huì)認(rèn)識(shí)到簡(jiǎn)潔、可持續(xù)的環(huán)境變化的教室可

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論