大學英語三級考試閱讀理解模擬題及答案_第1頁
大學英語三級考試閱讀理解模擬題及答案_第2頁
大學英語三級考試閱讀理解模擬題及答案_第3頁
大學英語三級考試閱讀理解模擬題及答案_第4頁
大學英語三級考試閱讀理解模擬題及答案_第5頁
已閱讀5頁,還剩6頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認領(lǐng)

文檔簡介

1、大學英語三級考試閱讀理解模擬題及答案英語三級考試閱讀模擬題及答案解析directions:this task is the same as task 1. the 5 questions or unfinished statements are numbered 41 through 45.broadband technology is seen as the key to the new digital economyin this rapidly changing world, media and technology information can be sent via phone c

2、alls and downloads like music, graphics, business information or films.the simpler the information, the smaller the package and the narrower the bandwidth needed to deliver it.broadband is used for high speed internet connections at a fixed monthly rate. it turns an exciting telephone line into a hi

3、gh speed digital line capable of carrying data up to 40 times conventional modem speeds.any download is available at the click of a mouse-there is no dial-up as there is with standard internet service providers.for home owners and families there are many advantages. one of the most important is simu

4、ltaneous (同時的)access to both telephone lines and the internet. no queses and no delay.for businesses, broadband can impove customer relations and provide direct access to corporate e-malls and databases. entire operations can go online.41. the function that broadband technology has on the new digita

5、l economy is _.a) furtherb) criticalc) costlyd) global42. how much does a user pay if he has broadband technology installed?a) it depends on the length of time.b) it depends on the times of dial-up.c) he pays at a fixed monthly rate.d) he pays a lot of money.43. compared with the modem speed the bro

6、adband technology can transmit data _.a) at up to forty times of ordinary speedb) much more fasterc) at a high speedd) within a second44. who can take advantage of the broadband technology according to the passage?a) family members.b) college students.c) both home owners and businessmen.d) only busi

7、nessmen and their partners.45. with the broadband technology companies can have all their operations donea) during the work days.b) during the whole weekc) onlined) offline參考譯文寬帶技術(shù)被視作新的數(shù)字經(jīng)濟的關(guān)鍵所在。在高速發(fā)展的社會,像音樂、圖表、商務(wù)信息或電影之類的傳媒和技術(shù)信息可以通過電話和下載的方式進行傳播。信息越簡單,下載包就越小,所需用以傳輸?shù)膸捑驮秸拵吭率杖」潭ǖ馁M用,提供網(wǎng)際間的高速連接。它將電話線轉(zhuǎn)

8、化為傳輸數(shù)據(jù)速度可達通常調(diào)解器40倍的高速數(shù)字接線。因為擁有標準網(wǎng)絡(luò)服務(wù)提供商,無需撥打電話號碼,只需輕輕一點鼠標,各種下載即成可能。對于居家用戶和家庭有許多便利。最重要的是可以同時上網(wǎng)和使用電話,不用等候也不會延誤。對于商務(wù)來說,寬帶能改進客戶關(guān)系,并提供公司郵件和數(shù)據(jù)庫的直接查詢。整個操作都可在網(wǎng)上進行。答案及精解41【答案精解】b。推理題。從文中broadband technology is seen as the key to the new digital economy.寬帶技術(shù)被看作新數(shù)字經(jīng)濟的關(guān)鍵所在??赏茢喑鰧拵Ъ夹g(shù)在新數(shù)字經(jīng)濟中發(fā)揮了至關(guān)重要的作用。42【答案精解】c。細節(jié)

9、題。從文章第三段句首broadband is used for high speed internet connections at a fixed monthly rate可以得出,使用者每月所付寬帶費是固定的,即at a fixed monthly rate。43【答案精解】a。細節(jié)題。從文章中capable of carrying data up to 40 times conventional modem speeds得知新的傳播方式是通常的四十倍。44【答案精解】c。推理題。文章倒數(shù)第二段介紹了寬帶對家庭的好處,而文章倒數(shù)第一段介紹了寬帶對商務(wù)的好處,從而可以推出寬帶對家庭用戶和商務(wù)

10、用戶都有利。45【答案精解】c。細節(jié)題。從文章最后一句entire operations can go online“整個操作都可在網(wǎng)上進行”一句即可得出答案。directions: after reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 36 through 40. for each question or statement there are 4 choices marked a ), b), c) or d ) 。 you should make

11、the correct choice and mark the corresponding letter on the answer sheet with a single line through the center.packaging is a very important form of advertising. a package can sometimes motivate people to buy products. for example, a little child might ask for a breakfast food contained in a box wit

12、h a picture of a tv character. the child is more interested in the picture than in breakfast food. pictures for children to color or cut out, games printed on a package, or a small gift inside a box also motivate many children to buy products - or to ask their parents to buy for them.some packages s

13、uggest that a buyer will get something for nothing. food products sold in reusable containers are examples of this. although a similar product in plain container might cost less, people often prefer to buy the product in a reusable glass or dish, because they believe the container is free. however,

14、the cost of the container is added to the cost of the product.the size of a package also motivates a buyer. maybe the package has“economy size”or“family size”printed on it. this suggests that the larger size has the most product for the least money. but that is not always true. to find it out, a buy

15、er has to know how the product is sold and the price of the basic unit.the information on the package should provide some answers. but the important thing for any buyer to remember is that a package is often an advertisement. the words and pictures do not tell the whole story. only the product insid

16、e can do that.36.“a buyer will get something for nothing”in paragraph 2 may probably mean _.a) a buyer will not get what he pays forb)a buyer will get more than what he pays forc) a buyer will get something useful free of charged) a buyer will get more but pay less37. from the pasage we know the buy

17、er pays more attention to _.a) the size of a containerb) a container with attractive picturec) a well-designed containerd) a plain container with low cost38. what suggestion does the writer give in the passage?a) its not good to buy the product which is sold in a glass or dish.b) the quality of a co

18、ntainer has nothing to do with the quality of the product.c) the best choice for a buyer is to buy a product in a plain package.d) a buyer should buy what he needs most rather than a well-designed package.39. which of the following sentences is not true according to the passage?a) in fact glasses or

19、 dishes used for packaging do not cost money at all.b)“family size”printed on the package means that it is rather economic.c) to a child, even to an adult, the form is far more important than the content.d) words and pictures written on the package are thought to be an advertisement.40. what do you

20、think is the best title for the passage?a) how to package a product.b) how to make an advertisement.c) how to sell product.d) how to attract more buyers.參考譯文包裝是廣告的一個非常重要的部分。一個好的包裝有時會促使人們購買某種產(chǎn)品,例如,一個小孩子可能會因為包裝盒子上印有一個電視演員的圖片而要買那份早餐食品,小孩子對圖片的興趣遠遠大于他對早餐的興趣。一些供小孩子涂色或者剪切的圖片,包裝上印刷的游戲,盒子中裝著的小禮物同樣會促使許多小孩購買產(chǎn)品 或者叫他們的父母為他們買。有些包裝顯示,有的購買者買一件東西,卻什么也不圖。那些包裝在可重復使用的容器中的食物產(chǎn)品就是例證。盡管裝在一個普通容器中的同樣的產(chǎn)品價錢要低一些,但是,因為人們認為包裝是免費的,所以他們通常還是更喜歡購買裝在可重復利用的玻璃器皿中的產(chǎn)品。然而,包裝的成本是計算在產(chǎn)品的成本中的。包裝的尺寸同樣也會促使人購買。包裝上可能印有“經(jīng)濟型”或者“

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論