譯林版(三起)英語(yǔ)六年級(jí)下冊(cè)期末專(zhuān)項(xiàng)訓(xùn)練:閱讀.docx_第1頁(yè)
譯林版(三起)英語(yǔ)六年級(jí)下冊(cè)期末專(zhuān)項(xiàng)訓(xùn)練:閱讀.docx_第2頁(yè)
譯林版(三起)英語(yǔ)六年級(jí)下冊(cè)期末專(zhuān)項(xiàng)訓(xùn)練:閱讀.docx_第3頁(yè)
譯林版(三起)英語(yǔ)六年級(jí)下冊(cè)期末專(zhuān)項(xiàng)訓(xùn)練:閱讀.docx_第4頁(yè)
譯林版(三起)英語(yǔ)六年級(jí)下冊(cè)期末專(zhuān)項(xiàng)訓(xùn)練:閱讀.docx_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩5頁(yè)未讀 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶(hù)提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、go tobedearly. He sometimes feels sleepy in the morning.1. LiuTaois not a good boy.He also does well at home.late at night and does not絕密啟用前譯林版(三起)英語(yǔ)六年級(jí)下冊(cè)期末專(zhuān)項(xiàng)訓(xùn)練:閱讀題號(hào)-總分得分注意事項(xiàng):1. 答題前填寫(xiě)好自己的姓名、班級(jí)、考號(hào)等信息2. 請(qǐng)將答案正確填寫(xiě)在答題卡上評(píng)卷人得分一、閱讀理解閱讀短文,判斷正(T)誤(F)。Liu Tao is a good boy. He listens to his teachers at school

2、.He keeps his room clean and tidy, lie also helps his parents.But Liu Tao has some bad habits. He often does his homework2. Liu3. LiuTaoalso helps his parents.4. LiuTaohas some bad habits.5. LiuTaooften doesn' t his homework late at night.閱讀短文,判斷正(T)誤(F)。It'Children' s Day this Saturday.

3、 The children are goingto have a party at Mike' sdoesn, t listen to his teachers at school.house. Su Hai is going to buy some snacks and drinks. Wang Bing is going to bring some fruit from home. Yang Ling is going to bring some toys and play with her friends at the party. LiuTao is going to buy

4、some balloons for the party. They are going to be happy.6. It is Children* s Day this Sunday.7. They are going to have a party at Wang Bing* s house.8. Su Hai is going to buy some drinks and snacks.9. Liu Tao is going to buy some toys.10. Yang Ling is going to bring some toys, too.閱讀短文,判斷正(T)誤(F)。Th

5、e children will learn about Australia next week. They want to find out about this countrybefore lessons.Mike: I' 11 ask my e-friend in Australia. She can send me some photos.Wang Bing: I' 11 ask Mr Green. He comes from Australia.Liu Tao:【'11 read about Australia on the Internet.Yang Ling

6、: T 11 go to the1ibrary and look for books and magazines about Australia.11.The children will learnabout Australia next month.12. Mike wants to find somephotos about Australia.13. Wang Bing knows a womanfrom Australia.14. Liu Tao has an o-friendin Australia.15.Yang Ling wi11 read books about Austral

7、ia.閱讀短文,根據(jù)短文內(nèi)容填空。Yang Ling often has a lot of noodles for breakfast. She sometimes eats an egg too. Forlunch and dinner, she eats some meat and some vegetables. She only eats a little rice.Yang Ling likes sweet food too. but she eats a little at a time. She eats some fruit everyday.16.Yang Lingoats

8、someand somefor lunch and dinner.17.Yang Lingoften has a lot offor breakfast.18.Yang Ling1 ikesfood too.19.Yang Lingeats someevery day.20.Yang Ling only eats a little _閱讀短文回答問(wèn)題。The children are talking about their plans for the summer holiday.Yang Ling: Where will you go for the holiday, Mike?Mike:

9、1' 11 go back to London.Yang Ling: How long will you stay there?Mike: I' 11 stay there for a month. What about you?Yang Ling: T 11 visit my aunt and uncle in Beijing.Mike: That sounds great. Will you go to Beijing by plane?如田您一1垛柜鄙公坪淤: o 蕊o H o 堞o 奩oo 夕卜o裝o訂o線(xiàn)o考號(hào):班級(jí):姓名:學(xué)校;o內(nèi)o裝o訂o線(xiàn)oYang LingN

10、。I wonrI 11 go by Crain. 21 What: are Che children Calking abou_222 Where will Mike go for Che holiday*?23 Howong will Mike sLay Lhere224 Who will Yang Ling visit; in Beijin%25How will Yang Ling go Co Beiing2/蒲BK-回喋旬德。M-ss Li is asking t-he children aboub Lheir dreams.Miss Li wha- do you wane c。be i

11、n the future*?Mike- I wanr+fo be a dencisrMany children don- care about Cheir fee(h I wanc-o helpr+hem. Wang Bing- I wan-r+0 be an ascronaurI wane Co f 一y a spaceship Cor+he Soos- Liu Tao】I wane Co be a foor-t-bal 一 player,I wane Co play in Che World Cup some day Sii 一-ai- I wanr-tr-f-。be a dancer,D

12、ancing makes people healr-bhy and beauLifuL Ess LiThank yoF Your dreams are greatJ26whac is Miss Li asking Che children abouC227 whac+does Mike want; Co be infhe fur+ure228 WhaL does Wang Bing wane Co be in 一he furur%29 WhaL does Liu Tao want, Lo do some day23Pwhac+makes people healThy and beautiful

13、"?如田您一1垛柜鄙公坪淤參考答案1. F2. F3. T4. T5. F【解析】(1) 句意:劉濤不是個(gè)好孩子。根據(jù)Liu Tao is a good boy.可知題干表述不正確,故答案為F。(2) 句意:劉濤在學(xué)校不聽(tīng)老師的話(huà)。根據(jù)He listens to his teachers at school.可知題干表述不正 確,故答案為F。(3) 句意:劉濤也幫助他的父母。根據(jù)Ho also helps his parents.可知題干表述正確,故答案為T(mén)。(4) 句意:劉濤有一些壞習(xí)慣。根據(jù)But Liu Tao has some bad habits.可知題干表述正確,故答案為

14、 T。(5) 句意:劉濤經(jīng)常深夜不做作業(yè)。根據(jù) He often does his homework late at night and does not go to bed early.可知題干表述不正確,故答案為F。6. F7. F8. T9. F10. T【解析】(1) 句意:他們打算在王斌的家里舉辦派對(duì)。由句子It' s Children' s Day this Saturday.可知周六 是兒童節(jié),所以題干敘述錯(cuò)誤,故答案為F。(2) 句意:這個(gè)周日是兒童節(jié)。由句子 The children are going to have a party at Mike'

15、 s house. 可知他們?cè)谶~克的家里舉辦派對(duì),所以題干敘述錯(cuò)誤,故答案為F。: O 蕊O H O 堞O 奩O :(3) 句意:蘇海準(zhǔn)備賣(mài)一些零食和飲料。由句子Su Hai is going to buy some snacks and drinks.可 知蘇海準(zhǔn)備買(mǎi)零食和飲料,所以題干敘述正確,故答案為T(mén)。(4) 句意:劉濤準(zhǔn)備賣(mài)買(mǎi)一些玩具。由句子 Liu Tao is going to buy some balloons for the party. 可知?jiǎng)郎?zhǔn)備買(mǎi)氣球,所以題干敘述錯(cuò)誤,故答案為F。(5) 句意:楊玲也準(zhǔn)備帶點(diǎn)玩具。由句子 Yang Ling is going to b

16、ring some toys and play with her friends at the party.可知楊玲也準(zhǔn)備帶點(diǎn)玩具,所以題干敘述正確,故答案為T(mén)。11. F12. T13. F14. F15. T【解析】(1) 句意:孩子們下個(gè)月將會(huì)學(xué)習(xí)澳大利亞。由句子The children will learn cibout Australia next week. 可知下周要學(xué)習(xí)澳大利亞,所以題干敘述錯(cuò)誤,故答案為F。(2) 句意:邁克想要找一些澳大利亞的照片。由句子Mike: T 11 ask my e-friend in Australia. She can send me some

17、 photos. 4知邁克找一些照片,所以題干敘述正確,故答案為T(mén)。(3) 句意:王斌認(rèn)識(shí)一個(gè)澳大利亞的女士。由句子Wang Bing: I , 11 ask Mr Green. He comes from Australia.可知他認(rèn)識(shí)的四一位男士,所以題干敘述錯(cuò)誤,故答案為F。(4) 句意:劉濤在澳大利亞有一個(gè)網(wǎng)友。由句子 Liu Tao: I , 11 read about Australia on the Internet. 可知他沒(méi)有澳大利亞的網(wǎng)友,所以題干敘述錯(cuò)誤,故答案為F。(5) 句意:楊玲將會(huì)閱讀有關(guān)澳大利亞的書(shū)。由句子Yang Ling: T 11 go to the li

18、brary and look for books and magazines about Australia. nJ知楊玲將會(huì)去圖書(shū)館閱讀有關(guān)澳大利亞的書(shū),所以題干敘述 正確,故答案為L(zhǎng)16. meatvegetables17. noodles18. sweet19. fruit20. rice【解析】(1) 句意:楊玲吃一些和一些作為午飯和晚飯。由句子For lunch and dinner, she eats somemeat and some vegetables.可知她吃一些肉和一些蔬菜,故答案為meat /vcgctableso(2) 句意:楊玲吃許多作為早餐。由句子 Yang Li

19、ng often has a lot of noodles for breakfast.可知她吃很多面條,故答案為noodles。(3) 句意:楊玲喜歡也食物。由句子ang Ling likes sweet food too可知她也喜歡甜食,故答案為sweet o(4) 句意:楊玲每天吃一些o由句子She eats some fruit every day.可知她每天吃水果,故答案為fruit。(5) 句意:楊玲只吃一點(diǎn)。由句子She only eats a little rice.可知她吃一點(diǎn)米飯,故答案為rice。21. They are talking about their plans

20、 for the summer hoiiday.22. He' 11 go back to London.23. He' 11 stay there for a month.24.She' 11 visit her aunt and uncle in Beijing.25.She' 11 go to Beijing by train.【解析】(1) 問(wèn)句:孩子們?cè)谡務(wù)撌裁??由句?The children are talking about their plans for the summer holiday, nf知在談?wù)撍麄兊氖罴儆?jì)劃。故答案為 They a

21、re talking about their plans foi' the summer holiday.(2) 問(wèn)句:Mike打算去哪里度假?由句子Mike: r 11 go back to London.可知他要回到倫敦。故答案 為 He' 11 go back to London.(3) 問(wèn)句:Mike 打算在那待多久?由句子 Mike: T 11 stay there for a month. What about you?可 知他要待一個(gè)月。故答案為He' 11 stay there for a month.: O 鄂O 11 O 堞O 長(zhǎng)O .如田您一1垛柜鄙公坪淤: o 蕊o H o 堞o 奩o(4) 問(wèn)句:楊玲要去北京拜訪(fǎng)誰(shuí)?由句子 Yang Ling: I * 11 visit my aunt and uncle in Beijing.可 知她要拜訪(fǎng)她的叔叔。故答案為She' 11 visit her aunt and uncle in Beijing.(5) 問(wèn)句:楊玲怎么去北京?由句子Yang Ling: No, I won' t. T 11 go by train.可知她坐火

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶(hù)所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶(hù)上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶(hù)上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶(hù)因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論